Petter Smart oppfinnelser du ikke visste du trengte!

Se Petter Smart sin smarte liste her!

Publisert Oppdatert

Mørk lyspære

Ergrer du deg ikke ofte over at rommet er for lyst, eller at solen skinner for sterkt inn i stua? Da er mørke lyspærer som sprer mørke i lyse rom, Petter Smarts geniale løsning til deg. Endelig blir det mulig å sitte i ro og fred i bekmørket når du selv måtte ønske det

Selvlekende leke

Irriterer du deg ikke ofte over at du er nødt til å leke med lekene dine? Hadde det ikke vært herlig om lekene dine kunne underholde seg selv, slik at du kunne gjøre noe annet på fritiden

Badekarbil

Tenk om du glemte å vaske deg før du dro på skolen eller jobben. Hva ville vært bedre enn å slå to fluer i en smekk, og vaske deg på veien?

Bil drevet av elektriske åler

Hvorfor forurense miljøet med giftig eksos og skadelige utslipp, når man kan kjøre miljøvennlig? Ved å bruke elektriske åler i motoren istedenfor drivstoff sparer du ikke bare penger, men du får også bedre samvittighet enn et dusin innkjøpte klimakvoter ville gitt deg.

Lekselesermaskin

Ville det ikke av og til vært deilig å slippe å gjøre lekser selv, og isteden la noen andre gjøre dem for deg? Med en lekserlesermaskin slipper du å begrave snuten i lærebøkene i fritiden, men kan overlate skolearbeidet til et elektronisk skolelys.

Smilebøyle

Er du lei av å måtte klistre på deg et smil i tide og utide, og dermed slite fjesmuskelaturen fullstendig ut? En smilebøyle former munnen din til et naturlig, konstant smil. Heter det ikke at ved å smile til verden, smiler verden også til deg?

Hvilken av disse smarte oppfinnelsene ønsker du deg til jul?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning