hakkespettavisen

Oppdatering av Donald.no

Donald.no har nylig blitt oppdatert. Det har ført til både ulemper og fordeler.

Publisert Oppdatert

Denne uken utførte Redaksjonen en oppdatering av donald.no, noe som førte til noen forbedringer – og noen midlertidige ulemper.

Formiddagen 31. oktober ble det kjørt en liten oppdatering av donald.nos publiseringsverktøy, det bekrefter Redaksjonen i Doffen001s tråd om at forsiden av dono ikke fungerte.
- I dag tidlig kjørte vi en oppgradering av vårt publiseringsverktøy, og dette har ført til noen uforutsette saker, som blant annet dette med profilsidene som dere nevner. Det jobbes på spreng med å fikse alt som ikke er som det skal. :)

Redaksjonen har oppgradert dono.

I Doffen001s innlegget var det også mange andre brukere som meldte om ting som ikke fungerer som tidligere. Både profilsidene, profilbilebyttingsfunksjonen og bloggen ble rapportert som ødelagt.

Etter meldingen fra Redaksjonen var det ingen som meldte noen stor misnøye, men det ble opprettet noen tråder til om ting som ikke fungerte.

Hovedtingen i oppgraderingen var en ny poll på forsiden. Der kan man kjapt se de fire siste kommentarene i forumet, og komme seg til innleggene kjapt. Den ligger på forsiden, men man må bla litt nedover for å kunne se den.

Les hele utgaven av Hakkespettavisen her!

Fortsetter på neste side.


Ellers kan man se at noen av nettadressene under donald.no-domenet er endret. Når du logger ut, vil du nå komme til denne nettadressen: http://www.donald.no/system/logget-ut/. Før var hadde det nettstedet en engelsk link. Det samme gjelder når man logger inn fra det andre logg inn-stedet.

På profilsidene har statistikk-boksen blitt veldig lang. Det betyr at det er plass til større tall i statistikkene, men det kan ta tid å venne seg til en så bred statistikkboks. I tillegg har man fått fire flere kategorier i søkefunksjonen: Donaldbutikken, Comic Creator, Bildegallerier og Nettmøter.

Bred: Statistikkboksen har fått endringer.

Men blant de viktigste oppdateringene finner man forumreglene. Redaksjonens informasjons-forum har byttet navn til "Regler / Viktig informasjon fra redaksjonen", og medlems- og forumreglene har blitt kraftig oppdatert. Det har blitt etterspurt lenge, ettersom at reglene har vært uklare og uutfyllende.

Blant de nye reglene står det at forfalskninger av PMer og bilder som illustrerer vold ikke er lov. Forumreglene finnes her, og medlemsreglene finnes her. I tillegg ble det postet et nytt innlegg med informasjon om moderatorene. Der står det en konkret liste med hvilke moderatorer vi har nå, men til tross for at det finnes flere brukere med moderatorevner, ble bare de fire "bruker"-moderatorene listet opp (Donaldsamler, Pusi96, Kvakkerakken og Lfcgirl). Det innlegget finner du her.

Les hele utgaven av Hakkespettavisen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen