Ny Donald.no

Vi jobber på spreng og nærmer oss enda en oppdatering av Donald.no

Publisert Oppdatert

Kjære alle sammen!

Som vi tidligere har skrevet, har vi nå oppgradert Donald.no for de som besøker oss via mobil. Vi ønsket å starte med å lansere den nye siden kun til de som besøkte oss via mobil, fordi vi vet at mobilsiden vår var ganske dårlig. Vårt ønske er å kunne tilby den samme Donald.no uavhengig av hvilken enhet dere besøker oss fra, enten det er via et nettbrett, en mobil eller en PC. Vi har nå vært live med den nye siden på mobil en god stund, og opplever å få fine tilbakemeldinger! Det er vi glade for, vi synes selv den fungerer kjempefint!

Det neste vi jobber med nå er å få den nye siden opp på nettbrett! Våre utviklere jobber nå med å tilpasse siden og vi kan forhåpentilgvis være tilgjengelig på nettbrett innen kort tid!

De nye seksjonene på Donald.no er "Donald i sosiale medier" og "Lesernes hjørne". Her kan du lese litt om hvorfor vi har laget nettopp disse seksjonene:

Donald i sosiale medier: Vi i redaksjonen oppdaterer ganske mye på Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale kanaler og ønsker å vise dette fram til alle dere på Donald.no. På denne måten kan Donald.no bli et samlested for alt vi kommuniserer rundt Donald Duck & Co.

Lesernes hjørne: Vi vet at det finnes veldig mange som er veldig interessert i Donald der ute, og ønsker at dette skal være et samlested for de som ønsker å få med seg siste nytt fra Donaldredaksjonen, og som selv ønsker å dele noe som har med Andebyuniverset å gjøre.

Vi gleder oss til å få den nye siden oppe å stå på alle skjermer veldig snart!

Hilsen Donaldredaksjonen

Les også:

Donald.no oppgraderes

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning