flauser

Nesten like bukseløs som Donald Duck!

Få med deg disse fire flaue flausene, fort som fy!

Publisert Oppdatert

Har du gått på skolen med spjæret bukse? Eller kanskje du har sprutet vann på en du var forelsket i fordi du trodde han/hun var en annen? Har du kalt læreren for ”mamma”? Kanskje du har glemt å låse døren på do og blitt overrasket midt i en promp?

Vi vil høre om dine flauser! Du kan være helt anonym. Fyll inn i innsedningsfeltet nederst og se om din flause havner i fytti-flatlusa-for-en-flause-oversikten neste gang! OBS! ikke skriv din flause i kommentarfeltet hvis du vil være anonym, for da kan det bli en skikkelig flause!

Her er noen eksempler på flauser fra anonyme innsendereden siste uken:

Anonym: Vi var på søndags ring og jeg måtte slippe en promp,sa det til kameraten min på siden av meg. Å han sier: ta godt tak i stolen på hver side, og dra deg hardt ned på stolen, da vil ingen høre om du slipper en promp. (MEN, dette var en slik plaststol) Jeg dum som jeg var gjorde det,og slapp den prompen og det kom en lyd som var 1000 ganger høyere (hørtes slik ut i alle fall) ALLE så på meg og jeg ble sprut rød i ansiktet og løpte fra stedet .Var ikke tilbake på 5 uker. Er flaut å tenke på ennå, hihi

(Redaksjonen: Oioi! Takk, nå vet vi hvordan man IKKE skal slippe en lødløs promp!)

Anonym: Jeg var å shoppet i en dagligvarebutikk sammen med veninna mi. Jeg skulle gå for å prøve en ny bukse, men da jeg kom ut av prøverommet hadde jeg glemt å ta på meg buksa igjen, å jeg sto der bukseløs. Og ikke nok med det... Han jeg var forelsket i gikk forbi idet jeg stod der...

(Redaksjonen: Her på donald.no ville nok ingen ledd av bukseløse deg. Trøst deg med at verdens kuleste and nesten aldri bruker bukser!)

Anonum: Vi satt på bussen på vei fra leirskolen. Det var jo god stemning da. Også lekte vi Nødt, Sannhet, Prosent. Også var jeg med og noen to seter foran. Så jeg reiste meg opp for å se de foran. Også skjedde det. Helt plutselig, uten at jeg kjente det så hadde jeg greid å sikle noen dråper fra munnen og ned på hånda, og alle som var med så det! Og det hadde skjedd akkurat mens jeg så på en jente som skulle spørre noen om noe, så det virket liksom som om jeg hadde siklet etter henne! Piiiiiinlig!!! D:

(Redaksjonen: Hoho! Godt du ikke siklet PÅ henne da!)

Anonym: Det flaueste jeg har gjort er å kalle læreren min for farmor, og læreren min er en mann.

(Redaksjonen: Dette var i grunn ganske søtt. Læreren burde føle seg smigret!)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen