Ris eller Mos

Nebbete nesegrev - det er dags for leserbrev

Vi har fått ris og mos fra våre medborgere! Gi oss din tilbakemelding

Publisert Oppdatert

Har du noe på hjertet? Skriv inn dine ord i kommentarfeltet under. Kanskje vi trekker fram dine ord neste gang på Donald.no eller som leserbrev i
Donald Duck & Co!

Sarcasm
Veldig bra blad dere lager, stappet med morsome og fantastiske historier fra Rosa, Midthun osv. Jeg savner Klara og Guffen i bladene, kanskje dere kunne fått med noen av dem i et blad en gang?
Vennlig hilsen Sarcasm.

Jensen123
Hei, dere :D Jeg er en gutt som har leste Donald siden jeg var lita, (jeg er en samler). Ville bare gi litt ros :D Jeg eeelsker dette bladet :D

jdn2000
Hei dere. Jeg vil si at jeg bare elsker donald. Jeg får donald i posten, og jeg kan lese et blad på en dag. Jeg startet i 3. klasse og jeg leser donald ennå.
Donaldhilsen fra jdn2000 :-)

jon007
Jeg elsker å lese Donald Duck & co! Jeg har lest det så lenge jeg kan huske. Fra før jeg kunne lese (Da så jeg bare på tegningene i en vilkårlig rekkefølge, og synes det var utrolig morsomt.) Jeg leser det fremdeles, og skal aldri slutte! Nå abonnerer jeg på både ukebladet og Donald Pocket.

panchito
Kan dere slutte med lekene ? eneste lekene jeg har likt er klistremerkene fra 1993,solsjermen og de nye sammlefigurene ;)

RagnhildLØ
Jeg eeeeeeelskeeeeeeer Donald! Fredag er ukas beste dag! Jeg elsker historiene og krimgåtene og jeg digger vitsene :) ;) ;p :p Jeg digger Donald, Donald betyr alt for meg!

stiliks
hei jeg lurer på om dere kan skaffe flere figurer i comic creator?
onke skrue,b gjengen,fetter anton og rikerud/gulbrandgråstein!
MVH: stiliks donald samler av høyeste rang!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen