Nabokrangel i Andeby

Donald og nabo Jensen har kranglet uavbrutt i over 60 år! Det må være verdensrekord i nabokrangel. Visstnok er faktisk Jensen kåret til verdens verste nabo. Det skjedde i Obosbladet nr. 6/1994, som utgis av Oslo Boligbyggelag.

Publisert Oppdatert

Forskerne antar at de to kamphanene møtte hverandre første gang i juli 1943 i en historie der Donald bestemmer seg for å gjøre gode gjerninger. Den første gode gjerningen han gjorde var å kaste avisa i trynet på Jensen, som umiddelbart etterpå kastet en vase i bakhodet på Donald. I dag er kasteskytset de to bruker atskillig tøffere. Spill søppelspillet mellom nabo Jensen og Donald!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80447571173.gif" alt="" />

Vi kjenner litt til Jensens familie. Han har en nevø som er hakkespett i divisjonen i Elgvika. Jensens far ser ganske sur ut, vi så han en gang på et bilde på veggen i det Jensen´ske hjem.

Det finnes også kvinner i Jensens liv. Viktigst er Herbertha som antakelig er moren. Hun er temmelig pirkete. For eksempel liker hun ikke å få en blanding av harsket tran, ketchup og garvesyre på teppene sine, forstå det den som kan. Kjærester er nok mangelvare selv om Jensen hadde med dame på kino en gang. Donald har prøvd å rette på dette, han ordnet for eksempel et treff med Madam Mim?

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80447727173.gif" alt="" />

Jensen var tidligere med i Krusene en gang. Vet du ikke hva Krusene er? Det er en slags håpløs speiderforening, oppkalt etter Robinson Crusoe. Donald var medlem, og kruseånden går ut på at alle må klare seg selv. Ikke rart de to tidligere medlemmene bestandig krangler!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80447883174.gif" alt="" />

Jensen har mange interesser. Han dyrker fotball fra godstolen, han dyrker roser i hagen og han dyrker utrolig nok klassisk musikk for ørene. For eksempel spiller han Trillovskis fløytekonsert hver bidige kveld, muligens for å roe nervene sine. Etter det vi har sett av naboskap i Apalveien er nok dette nødvendig!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80448039174.gif" alt="" />

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning