Hakkespettavisen

Moderatoren Lfcgirl er inaktiv

Da Lfcgirl ble moderator ble hun kjempeglad, og lovte å bli veldig aktiv - men nå har hun ikke vært pålogget på over en måned.

Publisert Oppdatert

I uke 22 i år kunne du lese en artikkel i Hakkespettavisen om Lfcgirls drøm om bli moderator. Det var i forbindelse med det første moderatorvalget, hvor hun røk ut før finalen, og Fetter_Fart vant. Men i uke 38, da det andre moderatorvalget endte, ble hun valgt sammen med Kvakkerakken.

Dette var noe hun klart ønsket å gjøre, og gikk av som leder av Sosial-partiet med umiddelbar virkning (fordi en moderator ikke kan delta i politikken). Hun gjorde en strålende jobb i starten, bortsett fra en kontroversiell avgjørelse. Også sa det stopp.

Hun har ikke vært pålogget siden 12. november, noe som er veldig ille for en moderator. I statusen står det at hun ikke kan være så aktiv som hun skulle ha vært for tiden. Nå reagerer Fetter_Fart.

Moderator-fravær: Lfcgirl er inaktiv.

Les hele denne utgaven av Hakkespettavisen her!

17. desember la Fetter_Fart ut innlegget "Hva skjedde med Lfcgirl?". Han skriver ikke mye i selve innlegget, men det er tydelig at han synes det er merkelig at en moderator er borte så lenge, spesielt uten beskjed.

Fetter_Fart reagerer på Lfcgirls aktivitet.

Chrisneitoffer var den første til å kommentere. Han sier at han tenkte på det samme, og at Donaldsamler også har vært mye borte. Moderator Pusi96 sier at Donaldsamler har sine grunner, men at ingen vet noe om Lfcgirl. Deretter var det en god del andre brukere som sa seg enig med Fetter_Fart.

Litt over to timer etter at innlegget ble postet kommenterte moderator Donaldsamler. Han startet med å si at heller ikke han vet noe om Lfcgirl, og fortsatte med å forklare sin egen inaktivitet. Han sier at han har en legeerklæring på at han er dårlig. Han sier ikke hva han er dårlig med, men han sier at han ikke kan gjøre velig mye. Han takler ikke mer press og mas.

Donaldsamler er også mye borte, men har unnskyldning.

Sturli99 sier at Lfcgirl muligens har personlige grunner som hun ikke vil dele med andre. Kvakkerakken svarer Sturli99 med å si at de kan være tilfelle, men om det hadde gjeldt han selv ville han i alle fall meldt i fra om at han ville bli borte på grunna av personlige grunner. Han avslutter kommentaren med å nevne at det kan ha skjedd noe langt verre.

I Fetter_Farts første kommentar i innlegget sier han at Donaldsamler har god grunn, mens Lfcgirl ikke har det. Veset sier at han verken vet eller bryr seg, og fortsetter med å si at de klarte seg veldig bra på det gamle dono uten moderatorer. Fetter_Fart, ekersposten og Beatles sa seg enig med Veset.

Siden det innlegget har det ikke vært mer snakk om Lfcgirl, og hun har heller ikke visst noen livstegn.

Les hele denne utgaven av Hakkespettavisen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen