Arild Midthun

Midthun har tegnet Donald-frimerke

På fredag har du mulighet for å skaffe deg et eksklusivt Donald-frimerke og stempel!

Publisert Oppdatert

Arild Midthun signerer frimerket på Høyden postkontor, fredag 16. september mellom 16.00 og 18.00

Høyden postkontor lanserer sitt nye lokalmerke i to varianter – ett for innland og ett Europamerke. Og til å pryde merket med sitt blide åsyn har man hyret inn ingen ringere enn vår kjære and Donald Duck.

Arild Midthun om oppdraget
-Det var en kjempestor ære å bli spurt om å være med på dette. Det er ikke alle forunt å få arbeidet sitt på et frimerke. Jeg er jo oppvokst med Posten som en viktig del av hverdagen og det å få prege et frimerke er som å prege et kronestykke eller tegne ny forside til passet.

Motivet som er valgt ut til å prege det nye lokalmerket er hentet fra Donald Duck historien Odins Ravn og har tidligere prydet både forsiden på Donald Duck & Co 46/2008 samt omslaget på bok nummer 33 i praktserien Walt Disney’s Hall of Fame.

Arild Midthun om motivet
-Det ble naturlig for meg å benytte dette motivet på frimerket. Producksjonsteamet har som motto at den beste donaldhistorien enda ikke er fortalt og derfor ser vi stadig framover. Det er viktig for oss å legge stor vekt på fortellingene og når jeg lager tegninger er dette bare som glasuren på kaka å regne, sier bergenseren beskjedent…

Slik ser frimerket ut:

Og her er stempelet:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning