konkurranse

Limerickkonkurransen er i gang - delta i dag!

Les Donald.no-medlemmenes andtastiske limericker.

Publisert Oppdatert

Send inn din limerick og bli med i trekningen av suverene Donald-premier!
Delta her i konkurransen her!

Sjekk ut noen utvalgte limericker fra våre medlemmer:

Aleks12345
Donald er best. Ingen protest. Den som står imot. Er en gulerot. Anton står imot. Han er (ein) idiot. Anton er ein fjott, som ein hula dott. Skrue sier aldri nei og nei donald vil ingenting ja eller ei donald står imot skrue=gulerot gjerigknarken skrue er så gjerrig at vennene får mark han sparer jevnt og trutt og nå sier donald slutt!!

Paddekaka_von_Duck_V
Donald gled rett inn i rollen Da han skulle hoppe i Kollen Men noe gikk galt Han falt så det smalt Og endte med kuler i knollen

Messi_10
Vil du hoppe uten å lande på knollen, da burde du opp i Andebykollen, der går Fjontug for gull men hvem vet om det ikke bare blir tull? Klarer du vinne den fine gullbollen? Når publikum heier som mest er det ikke lurt å se ut som en hest. Nå er det du som har rollen. Vi håper du vinner gullbollen! Da kan det bli en veldig stor fest:) Publikum baner seg vei for å se på deg. Vi får håpe du syns det er gøy å hoppe i Andebys tøy. Men du kan jo gå lei:( Nå venter publikum i spenning på at du skal bli ropt opp av Henning. Nå er du blitt ropt opp så nå må du hive deg utfor med din kropp. Og når du kommer ned, venter det masse klemming. Nå er det ikke mer å skrive, for vinden kan rive deg ned på bakken så du kan ta av deg jakken. For folk vil opp deg hive. Dette kom rett fra min hjerne å jeg har sokker på tærene. Det var hyggelig at dere ville høre men nå må dere vile deres øre. Jeg har ingen flekker på klærne.

Florentine
Du ser, Donald skal hoppe i kollen Han feilet og falt rett på knollen Han fikk seg en smell Men fikk medalje lell Da mistet han nesten kontrollen

johan_esp.
Marit Bjørgen gjore deg klar, med Petra Majdic som andre kar, begge ville vinne, men Marit var skisportens gudinne, men det er Marit som nå medaljen har.

martin.esp.ekse
Northug på streken, med Markus Helner med på leken. Begge ville vinne, men Northug hadde mest sinne, men Markus måtte se Northug tale seiers preken.

Les mer om limerickregler og delta på konkurransen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning