Ulykkesfugl

Les uflaks-historier fra våre medlemmer på Donald.no

Kanskje du er den som blir kåret til måndens ulykkesfugl i Donald Duck & Co

Publisert Oppdatert

Vi vil ha din din egen eller noen du kjenner sin uflaks-historie. Vi kårer månedens ulykkesfugl hver måned i Donald Duck & Co. Skriv din uflaks-historie i kommentarfeltet under!

En av disse vil få heder og ære som mars-måneds ulykkesfugl i Donald Duck & Co:

alex_4
En gang eg skulle til en venn så kjørte bussen 5 minutt for tidlig så vi måtte gå hjem så hadde vennen mista nøkkelen til huset så eg måtte vente i 1 og en halv time.

tinejuni
Jeg og noen venner skulle gå fra skolen og til t-banen for og komme oss hjem. Forran oss gikk det en dame som så skikkelig rik ut! Vi måtte løpe til stasjonen for å rekke banen, da vennen min snublet i den fine damen! Han falt rett forran henne og hun snublet i han igjen! Siden det har vi ertet henne litt for det! Men hun syns det bare er morsomt! :) det er det jeg kaller ulykkesfugl...! ;)

Petrus_Smartus
Min historie: «Noe av det jeg husker best av alt, er den gangen jeg var på tur i skogen med familien. Jeg klatret i treet, og da jeg var 3½ meter over bakken, skled jeg på den ene grenen og landet på hodet midt mellom to steiner. Jeg besvimte og fikk hjernerystelse. Like etter kom ambulansen, og jeg var på sykehuset i tre dager.»

satine
Jeg bor på en gård, og før hadde vi en sånn rød tank med et eller annet i. Jeg skulle følge vennina mi hjem, og vi hadde skjerf foran øynene slik at vi var blinde, når jeg skulle hjem (heldigvis alene) gikk jeg med det skjerfet, jeg gikk på tanken, og der jeg kom borti var det en sånn kant som stakk ut, den traff nesen min. Jeg satte i et skikkelig hyl for det var så vondt. Lurte nesten på om jeg hadde knekt noe, men heldigvis ikke!

Anne111
Vi var i Bingen etter skolen, og her er det masse snø, også klarte jeg å falle når jeg skulle skyte, 5 minutter senere klarer jeg å gjøre det samme, men da klarte jeg faktisk å skåre før jeg falt :P Så det var hell i uhellet :)

Har du en bedre uflaks-historie? Vil du få din historie i Donald Duck & Co? Skriv din uflaks-historie i kommetarfeltet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen