Ulykkesfugl

Les flere uflakshistorier

Kanskje du er den som blir kåret til måndens ulykkesfugl i Donald Duck & Co

Publisert Oppdatert

Vi vil ha din din egen eller noen du kjenner sin uflaks-historie. Vi kårer månedens ulykkesfugl hver måned i Donald Duck & Co. Skriv din uflaks-historie i kommentarfeltet under!

Ruben_mc_duck
Det var gang da jeg var tre år at jeg, bestemor og bestefar var i Danmark. Vi var på ett kjøpesenter da jeg fikk lov til og gå i lekebutikken mens bestemor og bestefar kjøpte mat. Men da jeg var ferdig med og se på leker var ikke bestemor og bestefar ferdig med og handle mat så jeg gikk inn på matbutikken og skrek: BESTEFAR!! BESTEMOR!! Jeg var så lei meg, men plutselig fikk jeg se et par blå ola-bukser. (Jeg var ikke serlig høy så jeg så bare buksene) Bestefar! Ropte jeg og klemte rundt bena hans. Så hørte jeg en stemme som sa: Hvad er det? Hæ? sa jeg. Så så jeg opp på ansiktet til bestefar. Det var ikke bestefar, men en gammel danske. Det er det mest pinlige jeg noen gang har opplevd.

pusi96
Min historie: Jeg og en veninne skulle ta bussen til nabobyen. Da vi kom var det 10 minutter til at bussen gikk så vi gikk på butikken for å slippe å stå å fryse, etter 5 minutter kom vi ut og da så vi bussen kjøre forbi, vi løp etter bussen, men tok den ikke igjen. Men så oppdaget vi at vi hadde sett feil buss, og begynte å gå tilbake, men så i det vi kom tilbake så var bussen akkurat kjørt så vi mistet bussen uansett.

Edvardo
Jeg var på leierskole med klassen. Etter en natt, på ettermiddagen den andre dagen skjedde det; Jeg datt ned en bakke, rulla nedover, og landet med kneet rett på en stein, jeg så rett inn i kneskålen! Ble hentet med ambulanse og måtte sy ni sting. Det var den leierskolen. :(

Sarcasm
Dette skjedde i barnehagen: Jeg gikk på en gårsbarnehage der vi ofte gikk på turer og drev med dyr. En dag skulle vi ri en liten runde rundt låven på en hest, jeg var nesten siste mann til å ri. Jeg hatet riding (og gjør det enda). Jeg var kommet opp på hesten og barnehagearbeideren holdt i hesten, plutselig begynte den å løpe så fort den kunne! Barnehagearbeideren mistet taket i hesten og jeg var alene med den. Plutselig datt jeg av oppå en spark. Au!

mikkel.hagen
En gang da skolen sluttet løp jeg og resten av klasen ut døra men da jeg oppnet døra hang jakkeærmet mitt seg fast i døra og jeg ble slengt tilbake.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning