Lego

LEGO WishMachine

Her forklarer vi deg hvordan LEGO WishMachine fungerer!

Publisert Oppdatert

På siden for LEGO Wish Machine kan du gjøre tre ting:

- Sette sammen en ønskeliste med Lego-produkter som du sender til dine foreldre.

- Delta i en konkurranse om å vinne Lego-produkter. Førstepremien er Lego-produkter til en verdi av 10.000 kroner!

- Kikke på de forskjellige Lego-temaene, og se filmer.

Klikk her for å sjekke ut Lego Wish Machine!

Ønskelisten

For å lage en ønskeliste må du først registrere deg. Det kan du få hjelp til av en voksen, da du må oppgi deres e-postadresse, og også ha godkjennelse til å delta fra dem.

Når du er registrert kommer du til LEGO Wish Machine, kan du klikke på forskjellige produkter for å se på dem. Det står en kode ved hvert produkt, og klikker du på den legger det du har valgt seg i ønskelisten din. Du kan velge alle slags typer LEGO produkter til en og samme ønskeliste. Du kan hele tiden kikke på ønskelisten din, og fjerne et produkt igjen, dersom du ombestemmer deg.

Når du er ferdig med å kikke på, og plukke produkter til ønskelisten din, kan du klikke på tilbake-knappen (blå rund knapp med pil på) oppe til venstre. I panelet som heter “Wishlist” (grønn med piler på) kan du til en hver tid sende inn ønskelisten din.

Når du sender inn ønskelisten din må du svare på et spøsmål for å delta. Det er ikke noe fasitsvar på spøsmålet, så det kan alle klare. En e-post blir da sendt til dine foresatte (e-posten du ble registrert med), og de må godta din deltagelse før du får delta i konkurransen. Dine foresatte (eller den som eier e-postadressen) får samtidig en link til din ønskeliste, og kan se hva du ønsker deg. Den som leser e-posten kan også sende ønskelisten din videre til andre, eller skrive den ut.


Klikk her for å sjekke ut Lego Wish Machine!

Når du kommer over et play-ikon, kan du klikke på det, og se kule filmer.

Konkurranse

Når du er logget inn på Lego Wish List, står navnet ditt (barnets navn) i menyen på toppen. Klikk på knappen med navnet, og du kan se premieoversikt, få instruksjoner, og lese mer om konkurransen.

Konkurransen går ut på å samle så mye drivstoff som mulig på Wish Machine. Sjekk det grønne drivstoffnivået i glassrøret på Wish Machine. Du fyller på med mer drivstoff ved å logge deg på, og utforske Lego-temaene og se på filmer (filmene finner du inne på hvert produkt, som små bobler en kan klikke på).

Klikk her for å sjekke ut Lego Wish Machine!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning