vitser

Laaaaterlig morsomt

Er du klar for en latterkrampe? Her er et knippe latterlige vitser fra våre donald-medlemmer!

Publisert Oppdatert

Har du en vits på lur? Skriv inn dine latterlige vitser i kommentarfeltet under. Kanskje din vits får heder og ære neste gang!

vb313
Det var to menn som var ute og gikk en tur i tåken. Plutselig sa den mannen - Se opp for den trappen. - Hvilken trap ap ap ap ap!

Kawaiix3
Det var en gang en danske, en svenske og en nordmann som var på et fly. Flyvertinen sa: Flyet er for tungt til å fly videre, så dere må kaste noen ting. Dansken kastet et eple, svensken et bananskall, og nordmannen en bombe. Da de lettet så fant nordmannen en gutt som lo - Han gikk bort og spurte hvorfor. Da sa gutten: Jeg prompa så hele byen eksploderte! :D

fantonio/a
det var en gang en svenske som var så lei av at alle kollegane hans suste inn og ut av kontoret hans, så han satte opp en lapp på døra der det sto: bank på og vent på svar. neste dag kom han seg ikke inn på kontoret sitt.

bergtorasvei
Det var en mann som hadde blitt kurert for å tro at an var en mus.
Rett etter han hadde gått ut av legens kontor, kom han løpende inn igen.
Pasienten: Det var en katt utenfor!
Legen: Men du vet jo at du ikke er en mus.
Pasienten: Ja, men tenk hvis ikke katten vet det!

stianf
Det var en gang en man som skulle ta med seg en elefant over grensen, men på grensen stod det en toller og sa at det ikke var lov og ta med elefanter over grensen. Da snudde mannen og gikk tilbake til huset sitt. Der festet han en brødskive under hver fot på elefanten og gikk til grensen igjen. Mannen gikk forbi tolleren med elefanten og da sa tolleren:
- Det er ikke lov å ta med elefanter over grensen. Da sa mannen:
- Du har ikke noe med hva jeg har på brødskiva!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning