film

Kvakk! Se hva vi fant på Youtube!

En syngende legende i Donald-kostyme, og mye annen moro finner du her.

Publisert Oppdatert

Oioioi! Om man trenger en god latter, kan man alltids finne den på Youtube. Her har Ole, Dole, og Doffen funnet fram noen fine klipp for din underholdning.

1. Elton John i Donald-kostyme
Denne filmen er fra deg glade (gale?) 80-tall, da Elton John var i sine glansdager. Your Song var en kjempehit. Hvordan gjøre den bedre? Fremfør den i gule strømpebukser, andeføtter og Donald-caps, så klart!

</div> <p>Vet DU om et morsomt klipp i ekte Donald-ånd, eller et klipp av noen som er litt om en Andeby-figur? Legg igjen en link i kommentarfeltet! </p> <p> </p> <p> <strong>2. Dansende Minni-hund</strong> <br/>I begynnelsen av denne filmen ser det ganske så rolig og bedagelig ut. Men så begynner Minni-hunden å danse. Litt absurd, ganske morsomt!</p> <div class="youtube" style="width: 630px; height: 380px;"> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/GPvZxqHM4co?rel=0" width="630"/> </div> <p>Vet DU om et morsomt klipp i ekte Donald-ånd, eller et klipp av noen som er litt om en Andeby-figur? Legg igjen en link i kommentarfeltet!</p> <p> </p> <p> <strong>3. Tell med Donald-stemme</strong> <br/>Av alle nyttige ting! Her kan du lære deg å telle på blant annet japansk og portugisisk, med Donald-stemme – ja, sånn i tilfelle du skulle få bruk for det noen gang ...</p> <div class="youtube" style="width: 630px; height: 380px;"> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/hoFXfsHy8kE?rel=0" width="630"/> </div> <p>Vet DU om et morsomt klipp i ekte Donald-ånd, eller et klipp av noen som er litt om en Andeby-figur? Legg igjen en link i kommentarfeltet!</p> <p> </p> <p> <strong>4. Andeby i LEGO</strong> <br/>OK. Dette klippet får deg kanskje heller til å gispe av beundring enn å le. Klippet viser et detaljert Andeby i Lego, fra en utstilling i Tyskland i 2009. Om du mangler ord, kan vi foreslå "Wow!".</p> <div class="youtube" style="width: 630px; height: 380px;"> <iframe height="380" src="http://www.youtube.com/embed/9HtIYGqtIrI?rel=0" width="630"/> </div> <p> <br/>Takk til <a href="/default.aspx?section=profile&amp;user=Ruben_mc_duck"> <span class="ui-user-alias">Ruben_mc_duck</span> </a> for tips om denne filmen.</p> <p>Vet DU om et morsomt klipp i ekte Donald-ånd, eller et klipp av noen som er litt om en Andeby-figur? Legg igjen en link i kommentarfeltet!</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen