anDebyposten

Knall og fall i Andeby!

Og dansetrinnene som gir deg gåsehud!

Publisert Oppdatert

Andeby-borgerne har i lang tid undret seg over hvem Dolly til slutt vil falle for av de to storsjarmørene som oppvarter henne med konfekt og blomster. Blir det den evinnelige flaksefetteren Anton eller den lunefulle filleonkelen til de fortryllende trillingen Ole, Dole, og Doffen, altså selveste Donald Duck. Denne uken ser det ut som Dolly endelig falt, men ikke for én av sine trofaste beilere. Her ser vi henne i fallet; et elegant svalestup. 

Vi ba om en kommentar fra den omsvermede andefrøkna, men hun var svært avisende og regelrett fløy forbi da vi spurte om hun hadde en kommentar til spekulasjonene rundt hennes friere.

 - ÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhh …
Sa Dolly i en kort og noe skingrende kommentar. 

Men Dolly er ikke det eneste fjærkreet med an(d)erledes oppførsel denne uken.

Gårdsgåsa Guffen, som jobber på en av Andebys eldste gårder, ble observert i underlige krumspring denne uken. Har den vanligvis så dorske gåsa fått lopper? Eller kanskje bestemor Duck har gitt ham en real dose kløpulver for å få litt fart på den dovne gåsa? Eller prøver han rett og slett å bli med i neste sesong av ”Skal vi danse”? Dette er uansett dansetrinn som gir deg gåsehud!

Det lyktes ikke Andebyposten å få en kommentar fra Guffen. Det eneste vi klarte å få ut av gåsa var noen hveselyder …

Les mer i Donald Duck & co Nr. 26

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning