Juliabladet på Donald Duck Wintergames i Hemsedal!

7.-10. april arrangeres Donald Duck Wintergames i Hemsedal!

Publisert Oppdatert

Årets store begivenhet i Hemsedal, Donald Duck Wintergames, nærmer seg med stormskritt. Vi i Donaldredaksjonen gleder oss masse! Vi har tatt en prat med jenteredaksjonen som sitter noen kontorer bortenfor oss. De skal nemlig også på Donald Duck Wintergames med en egen Julia stand!

Martine i jenteredaksjonen:

– Jeg tror at hvis Julia hadde fantes i Andeby, så hadde Hetti, Letti og Netti vært faste lesere. I Julia tar vi leserne våre på alvor, men det er også et blad som er morsomt å lese. Vi er opptatte av lek og latter, og det er en av hovedgrunnene til at vi ønsker å være med på Donald Duck-lekene.

På Julia-standen kan jentene slenge slalåmstøvlene på bordet og ta seg en Julia-pause fra skibakkene, forteller Martine Larsen Rygh, som jobber med Julia og julia.no .


Fakta om Julias stand i Hemsedal: Vi er tilstede på Familiedagene lørdag og søndag. Julia-standen kommer til å ha en lesekrok der jentene kan ta seg en pause. Vi kommer til å ha en konkurranse med Julia-abonnement som premie.

Les mer om Donald Duck Wintergames her!

Les mer om Juliabladet på neste side!

OM JULIA: Julia er et livstilsmagasin som henvender seg til jenter i de tidlige tenårene. I Julia kan du lese om det disse jentene er opptatt av: venner, forelskelse, kjendiser, mote, film, musikk og mye mer. Du finner morsomme konkurranser, kule tester og tøffe plakater i Julia, samt flere lesersider, der leserne bidrar med egne bilder, historier og hilsener.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning