julehefter

Julegaven til noen som har alt?

Egmont gir sju digitale julehefter til jul!

Publisert Oppdatert

Nå lanserer vi sju juleheftegodbiter som app!

Sjekk ut alle de flotte juleheftene på www.julehefter.no

Og det blir selvsagt ikke jul uten Donald!

Fra og med fredag 7. desember er de alle nedlastbare i appstore. Du kan laste ned selve den nye appen gratis og får med smakebiter av blant annet Pondus som digitalt magasin.

Frode Øverlis Pondus har de siste årene vært bestselgeren blant juleheftene. I appen skapes julestemning i beste (og verste) Pondus-stil, og leseren får et innsyn i hvordan samtlige karakterer feirer jul i Pondusville.

Foruten Pondus lanseres også juleheftene Nemi, Nr. 91 Stomperud, Knoll og Tott og stjerneskuddet Lunch som apper denne julen.

Mere apps på neste side!


Lunch
er en av årets nykommere blant juleheftene. ”Julebords of Norway”, som Lunch-heftet heter, tar for seg den norskeste tradisjonen av dem alle, nemlig julebordet. Der vår mann Kjell drar i festfelten iført frekk Moods-dress og notoriske korte antenner.

Nemi elsker julen. Hun inviterer hele gjengen sin på en hyttetur. Uten nett, men med utedo. Det sier seg selv at dette blir det latter av. Som en ekstra godbit blir Nemi blond i dette juleheftet.

Den mer tradisjonsrike Nr. 91 Stomperud har 75-årsjubileum i år, og da er det jo på høy tid å stige inn i de digitales rekker. Det samme kan sies for Knoll og Tott som feirer sitt hundreogførste år som julehefte.

Barna får to digitale hefter denne julen: Elias og Mormor og de åtte ungene er begge kjente og kjære figurer for de minste.

Den lille redningsskøyta Elias får en ny venn denne julen, og juleheftet fungerer utmerket til høytlesning.

En annen favoritt er Anne-Cath. Vestlys Mormor og de åtte ungene. Der barna kan kose seg med de mange underfundighetene til Mormor og gjengen hennes.

Dette er julens twist-pose der alle i familien får hver sin digitale godbit til jul. (Men appene er hundre prosent kalorifrie!).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning