Donald.no

Informasjon til foreldre

Velkommen til www.donald.no (Donald Ducks webside)!

Publisert Oppdatert

Vi har laget et fullt sett med regler som gjelder både for deg og oss når du er på www.donald.no. De kan du lese her medlemsregler, gjerne sammen med en voksen. Hvis noe i disse reglene er uklart kan du spørre en voksen, eller så kan du sende oss en e-post eller ringe oss. Se nederst på siden hvis du vil kontakte oss direkte. Nedenfor har vi satt opp de viktigste av disse reglene:

- Du må love å oppføre deg ordentlig, ikke plage andre og si ifra til oss eller en voksen hvis du lurer på noe. På donald.no skal selvsagt alle også følge alle de lovene som gjelder, både norske og de internasjonale som gjelder i Norge. Hvis du lurer på hva dette betyr kan du snakke mer med de som tar vare på deg, eller en lærer.

- Du kan ikke kopiere noe av innholdet på www.donald.no

- Det innholdet du lager til og på donald.no skal du ha laget helt selv, uten å ha brukt noe som helst av noen andres arbeid eller materiale

- Ved innsending av bilder eller video skal du ha tillatelse fra alle de som er på bildene til at de kan sendes inn og vises frem. Barn under 15 år må ha tillatelse fra foresatte til at bildene kan sendes inn og vises frem. Dette gjelder alle de som er på bildene.

- Du må følge reglene for diskusjonsforumet. Hvis disse brytes kan medlemskapet ditt avsluttes uten varsel.

- Meldinger du sender til diskusjonsforumet er offentlige meldinger. Det er derfor ikke lov å opptre under eget navn, og det er ikke lov å gi fra seg personlige opplysninger som navn, alder, telefonnummer, epostadresse eller postadresse. Meldinger med innhold som bryter med reglene kan uten varsel fjernes. Redaksjonen er til stede i forumet, men ikke konstant. Det er derfor viktig at alle tenker på å oppføre seg ordentlig og ikke plager andre.

- Vi lover å svare deg hvis det er noe du lurer på.

Personvern
Personvern er viktig. Vi lover å ta vare på alle opplysninger om deg som du legger igjen hos oss på best mulig måte, og ikke bruke dem til å selge deg noe. Du må passe på at du aldri røper hva du heter, hvor du bor, telefonnummeret ditt, epostadressen din eller andre slike opplysninger til noen du møter her - eller andre steder på Internett.

Innledningstekster
Ved innmelding
- Du må ha lest, forstått og godtatt alle reglene for bruk av donald.no før du kan melde deg inn. Hvis du er under 15 år vil vi gjerne at du spør en voksen. Ved å melde deg inn gir du oss tillatelse til å samle inn teknisk informasjon nødvendig for å iverksette og opprettholde medlemskapet.

Opplasting av bilder/video
- Når du sender inn bilder eller video skal du ha tillatelse fra alle de som er på bildene til at de kan sendes inn og vises frem. Barn under 15 år må ha tillatelse fra foresatte til at bildene kan sendes inn og vises frem. Dette gjelder alle de som er på bildene.

Generelt ved all innsending
(f.eks. ved posting i forum)

Samlet oversikt over våre regler finner du her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen