Donald Duck games

Høydepunkter og resultater fra helgen!

Få med deg årets høydepunkter fra Donald Duck Games 2012!

Publisert Oppdatert

Donald Duck Games 2012 på Bislet stadion er vel gjennomført, med flere hundre fornøyde jenter og gutter som konkurrerte i ulike friidrettsøvelser fredag og lørdag. Søndag var det familiedag med aktiviteter for de aller minste – og iløpet av helga dukket det også opp flere kjente friidrettsstjerner som villig delte sine beste tips.

Takk til alle som har deltatt, og vel møtt neste år!

Se resultatene for konkurransene under Donald Duck Games 2012 - fredag 8. og lørdag 9.juni.

Fredag og lørdag ble det konkurrert i friidrettsøvelser som 60m, 600m, hekk, spyd, lengde, høyde og kule for jenter og gutter mellom 10 og 13 år. Se bildene fra Donald Duck Games 2012 her!

– Det viktigste er alltid å ha det gøy, Andreas Thorkildsen var på plass for å dele ut premier på første konkurransedag. Les hele saken her!

Hekkeløper Christina Vukicevic var til stede under lørdagens Donald Duck Games. – Jeg har alltid likt Donald! - Se hele intervjuet med Christin a .

Var du med på årets familiedag?
Se bildene fra familiedagen 2012!

Les mer om høydepunktene her!

Den heldige vinneren av Donalds Bolt-tegnekonkurranse heter Camilla Janeschitz, er 11 år gammel, og torsdag kveld fikk hun møte selveste Usain Bolt. Les mer om hvordan verdensmesteren reagerte på Donald-vinnerens tegning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen