Ting og tang

Hjemme hos gårdsgutten Guffen

Er han virkelig så lat?

Publisert Oppdatert

Bestemor Ducks gårdsgutt, Guffen, er kjent for å være en latsabb. Men er dette bare et ondskapsfullt rykte plantet av misunnelige bygutter som ikke har tilgang på like mye eplepai? Andebyposten tok turen ut på bondelandet for å høre hva Guffen hadde å si.Vi treffer ham liggende lettere henslengt i en hengekøye.

Hvordan går det med deg, Guffen?

Guffen reagerer tydeligvis ikke på spørsmålet vårt. Han grynter og snorker videre.

Vi forsøker å dytte borti ham, men han har bestemt seg for å ikke våkne.

Til slutt får vi Bestemor Duck til å komme ut med en fersk eplekake. Da rykker det plutselig i vår venns nesebor. Han kaster seg opp i feltsengen, snuser seg mot lukten og planter nebbet bestemt i kaken.

God morgen, Guffen! Kan vi få et ord med deg?

Guffen har ansiktet fullt av kake og kommer derfor med følgende gullkorn:

Gnafs! Slafs! Gumle! Slafs!

Det er veldig vanskelig å forstå hva du sier, Guffen! Kanskje du burde kutte litt ned på kakespisingen? Det kan ikke være så veldig sunt for deg?

Da stopper Guffen plutselig å spise. Kaken er vel nede i magen. Han snur seg langsomt og ser oss dovent inn i øynene. Deretter sovner han igjen.

Våre fordommer er bekreftet, Guffen er en lathans. Og det er lite som tyder på at dette vil endre seg med det første. ? Guffen kommer nok aldri til å slanke seg, sier Bestemor Duck og ler. Vi kan ikke annet enn å gjøre det samme. Ha, ha, ha.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning