pressemelding

Historisk samarbeid med Prior!

Ble du lurt av vår 1. aprilspøk?

Publisert Oppdatert

PRODUKSJON OG SALG AV FIRKANTEDE EGG!

Denne påsken er det 50 år siden ”Eggemysteriet”, den berømte Donald-fortellingen om firkantede egg, utkom for første gang i Norge.

I den forbindelse har Prior og Donald Duck & Co. inngått et samarbeid og produsert et prøveparti med firkantede egg!

"Vi synes firkantede egg er en morsom tanke og klarte ikke å si nei da Donald kontaktet oss. Oppdraget har vært krevende, spesielt med tanke på at høna som verper både skal ha det bra og samtidig være stolt over at hennes egg blir annerledes.” sier konserndirektør i Prior, Kjell S. Rakkenes. 

Produksjonen av de firkantede eggene har foregått hos en eggebonde ved Nortura Revetal. Forskjellige installasjoner og apparater ble testet og forkastet før man til slutt kom frem til det mest egnede utstyret.

Løsningen på utfordringen ble en liten firkantet innretning som monteres under de verpeklare hønene. Nylagte egg er såpass varme og myke at de relativt enkelt vil tilpasses en firkantet form. 

"Vi har drømt om firkanteggproduksjon i 50 år og er selvsagt eggstatiske over at Prior var såpass gale at de blir med på denne gøyale eggereisen. Av og til må det være lov å være litt firkantet!" jubler Donald-redaktør Marius Molaug. 

De firkantede eggene fås kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, størrelse 6- og 12-pack.

OBS: Eggene vil kun være i salg i en begrenset periode da dette er en test og produksjonen foreløpig er relativt ressurskrevende. 

Hvis firkantsalget blir en suksess vil Prior og Donald Duck & Co. utvide produksjonen. 

For mer informasjon eller vareprøver, kontakt

Donald: Donald-redaktør Marius Molaug,
mail: [email protected]  
tlf: 922 31 106

Prior: Konserndirektør kommunikasjon, samfunnskontakt og mattrygghet Kjell S. Rakkenes,
mail: [email protected]  
tlf: 905 52 956

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen