ukens blad

Hihi! Nå kommer nummer ni!

Slutt å tute! Et nytt nummer er ute!

Publisert Oppdatert

I ukens Donald får vi servert et helsprøtt eventyr av Noel Van Horn! Nok en gang er Skrues lykkeskilling i fare og Magica gjør alt hun kan for å få tak i den. Det blir nok av Van Horns absurde og lekne strek og fantasifulle påfunn.

Som privatdetektiv er det ofte mye å gjøre for Mikke. Det blir ikke noe mindre når det forekommer ran under et skøyteløp. Klarer du å knekke ukens krimgåte? Du kan også løse krimgåter her på Donald.no.

I Andeby er gresset grønt og himmelen lyseblå. I nok et forsøk på å bedre den økonomiske situasjonen setter Donald ut på trøffeljakt sammen med guttene og Bolivar! Andebys sølvtrøffel dukker nemlig bare opp én gang i året og om man skyter gullfuglen kan man få solgt de høyt verdsette delikatessene for så mye som 10 000 kroner! Imens Donald satser på å spore opp godbitene med moderne teknologi har guttene troen på Bolivar som trøffelsnuser. Blir det noe fangst, tro?

Mikke og Langbein derimot ute i fjellene og står på ski i en historie av mesteren Paul Murry som aldri har stått på trykk i Donald Duck & Co før! Et skikkelig vintereventyr med både troll, snødronning og eventyrslott. Er det våre venner som bare drømmer seg litt bort eller er det blodig alvor?

Bestemor Duck får også Bryne seg litt denne uken. Når hennes venninne lensmann Anke får en viktig sak omhandler stjålne verdipapirer bestemoren den første Anke ønsker å ha med seg som assistent. Har bestemor teft nok i denne ukens Kari Korhonen-historie?

Og sist, men ikke minst avsluttes fortsettelseshistorien av Vicar. Vil den uvanlige sammenkomster bestående av Donald, guttene og Magica klare å redde verdensøkonomien fra fullstendig kollaps og Skrue fra sin egen grådighet? Svaret får du i ukens blad!

Helt til slutt får du noen fisefine fakta og er du heldig nok kan du faktisk vinne en gigaprompepute!

Nyt helgen med ukens Donalddose!

Hvilken historie likte du best? Stem her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen