Visste du at

Hekser også finner kjærlighet?

Kjærlighet kan være lunefullt. Den kan være et kraftig våpen, men den kan også slå tilbake og ramme den som forsøker å bruke den. Magica fra Tryll har brukt kjærlighet som våpen flere ganger? Men hun har også blitt forelsket selv.

Publisert Oppdatert
src="upload/modules/articles/articles/image/large/80223866780.gif" alt="" />

I 1998 reiste Magica til et lite avsidesliggende hotell for å slappe av. Hun kunne ikke dy seg fra å gjøre noen heksekunster på rommet, og hotellverten, Theo, oppdaget dette. I stedet for å bli skremt av denne trolldomsbruken, ble Theo fascinert, og bad Magica om å vise ham mer. Hun viste ham trolldommens verden, han viste henne solnedgangen, og de to ble så forelsket i hverandre at de begynte å planlegge et bryllup. Magica hadde glemt lykketiøringen fullstendig - hun hadde noe mye bedre i livet sitt nå.

Det viste seg at Theo var en gammel venn av Skrue, og da Skrue uanmeldt dukket opp på et besøk, trodde han selvsagt at Magica brukte Theo for å komme seg innpå Skrue. Men Magica var som en forandret person: Hun var villig til å ofre drømmen om lykketiøringen og bli venner med Skrue, og det klarte hun til og med å bevise.

Dessverre var det ikke bare Magica som forandret seg; det gjorde Theo også. En universal forbannelse gjør at hekser og vanlige dødelige ikke kan være forelsket i hverandre, og denne rammet selvsagt Theo. Han ble fullstendig gal, og han prøvde til og med å stjele lykketiøringen for å gi den til Magica. Magica skjønte at Theo kom til å bli helt ødelagt dersom hun tilbrakte mer tid med ham, så for hans skyld valgte hun å forlate ham, og la han glemme alt som hadde skjedd. Kjærligheten kan være hard av og til.

Men for å være rettferdige mot Skrue: Det er ikke så rart at han trodde at Magica brukte Theo for å komme nærmere Skrue. Magica har nemlig gjort akkurat dette veldig mange ganger. I 2001 lot hun som om hun var forelsket i Jubalon, i 2004 klarte hun å få Anton forelsket i seg, en gang klarte hun å late som om hun var Dolly, og i 1991 klarte hun til og med å bruke kjærlighetsdråper for å få Skrue til å bli så forelsket i seg at han gav henne lykketiøringen. Planen hadde for så vidt virket om det ikke var for at hun fikk i seg en dose kjærlighetsdråper selv og gav tiøringen tilbake til Skrue.

Kjærlighet er altså ikke et fremmed våpen for Magica ? men hun er definitivt ikke immun mot det selv!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80224022780.gif" alt="" />

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen