ris eller mos

Gigantiske nesegrev - ta en titt på leserbrev!

Vi har fått ris og mos fra våre medlemmer! Se spørsmål og svar her!

Publisert Oppdatert

fredrik980
Kan vi gjøre sånn på dono at vi kan bruke andebykronene til mer enn bare gaver?

Hei Fredrik980.
Du kan også i dag bruke dine andebykroner i utvalgte spill. Du kan i spillene kjøpe deg bedre "ferdigheter" for å gjøre det bedre. Fremover vil vi så klart se på dette med hva man kan bruke sine Andebykroner til. Dette er noe som jobbes med og vil komme på plass.
Les mer om hva du kan bruke dine Andebykroner til her!

red.

matsstam
Kunne det gått an å selge kvar utgåve både med og uten leike? Unødvendig å betale 10 kroner ekstra for ting ein ikkje brukar.

Hei matsstam
Hvis du ikke ønsker å betale for leken som følger med bladet anbefaler vi deg å bestille et abonnement. Bestiller du et abonnement er det automatisk uten leke. De som evt ønsker et abonnement pluss leke må ta kontakt etter første giro.
Bestill abonnement her!
red.

pusi96
Jeg har et spørsmål ang tingene moderatorne kan gjøre. Ofte er det folk som lager innlegg om ting vi alt har et emne om. Så om dere kunne ha prøvd å skaffet en funksjon som gjorde at vi kan slå sammen inleggene så vi slipper å låse innleggene vi har flere av..

Hei pusi.
Dette var en god ide og noe vi bør ta med oss videre.
Takk for innspill.
red.

hal_i_og_dra
Kanskje dere kunne legge inn flere figurer i comic creator?

Hei.
Det skal vi absolutt gjøre. Neste figur på vei inn i Comic Creator er Onkel Skrue.
red.

Donalden97
Hei, kan dere ha flere tegne konkuranser? Jeg syns det var så gøy med de tidligere konkuranserne da vi skulle tegne et Andeby skrik og en flygende Donald. Det er så fryktelig gøy å vise kreativiteten sin. Det hadde vært gøy om dere hadde måndets beste tegninger, for da har flere muligheten til å vise tegningen sin til alle andre.

Hei Donalden
Vi kommer garantert til å ha flere tegnekonkurranser her på Donald.no.
Ingen dum tanke med å ha måndens beste tegning, den vil nok ikke ha noen form for premie men man får jo vise fram sin kreativitet på forsiden som er en premie i seg selv.
red.

maxus
hei redaksjonen kan dere lage flere skattejakter de er så morsomme og gjem de litt vanskelige hilsen maxus

Hei maxus.
Så gøy at dere liker skattejaktkonkurranser. Dette var noe vi testet ut men det virker som at det har blitt så godt mottatt at vi kan fortsette med det.
red.

Eirik-McDuck
HEI! eg lurte på om dåken kunne ha hakkespett klubben her på donald.no og, så me kan bli medllem?

Hei Eirik-McDuck
Vi kommer nok ikke til å lage en egen hakkespettklubb her på Donald.no. Det som vi derimot kommer til ha er en gruppefunksjon som gjør at du kan opprette en gruppe/klubb - kalle den hva du vil og innvitere de vennene du vil. Høres ikke det supert ut?
red.

Vi klarer dessverre ikke å svare på alle spørsmålene hver gang, men setter kjempestor pris på alle spørsmålene, ris og ros som kommer inn. red.


Har du noe på hjertet? Skriv inn ditt leserbrev i kommentarfeltet under. Kanskje vi trekker fram dine ord neste gang på Donald.no eller som leserbrev i Donald Duck & Co!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning