ris eller mos

Gigantiske nesegrev - ta en titt på leserbrev!

Vi har fått ris og mos fra våre medlemmer! Gi oss din tilbakemelding

Publisert Oppdatert

Har du noe på hjertet? Skriv inn dine ord i kommentarfeltet under. Kanskje vi trekker fram dine ord neste gang på Donald.no eller som leserbrev i Donald Duck & Co!

Messi_10
Jeg elsker bladene men jeg skulle ønske det var mer Klodrikhistorier, lengreblad og flere hakkespetthistorier.
Nebbete hilsen fra Messi 10.

mariussmart
Hei! Jeg elsker bladene,men kan dere ha med noen forhistoriske historier som har f.eks:Kornelius Kvakk og Didrik Duck.
Kvakkelig hilsen Mariussmart

golle094
Hei! Bladene er kjempebra og inneholder mange morsomme historier, men nå er det lenge siden en ordentlig bra Barks-historie. Historien "Sjørøvergull" har aldri blitt trykket i bladet, bare i et spesialblad som kom ut etter at Carl Barks døde, og historien der Donald blir pyroman hadde jeg blitt veldig glad hvis kom i bladet!!
Med nebbete hilsen golle094

Hei. Takk alle 3 for gode innspill om hvilke historier dere ønsker i bladene fremover. Hilsen redaksjonen

piglet
Jeg savner at dere legger ut vinnere her på nettsiden i alle konkurranser dere avholder og håper dere kan gjøre dette i fremtiden! :)

Hei. Vi ønsker å publisere vinnere av konkurranser så raskt som mulig her på Donald.no når konkurransen er avsluttet. Dette skal vi bli bedre på.
Hilsen redaksjonen

Pokemon_eksperten
Donald er bare best! Jeg leser Donaldblader i senga på kvelden, på badet når jeg må på do, og når jeg sitter på bussen. Jeg likte spesielt infoen om superheltene i Andeby i superheltbladet :D

panchito
Hei bladet er greit nok men det er desverre nesten bare arild mithun-historiene som morsome. har noen blader hra sekstitallet og for og vere ærlig : de er mye mer spennende. det er akuratt som om bladet har mistet litt av gløden og sjarmen. ja jeg liker bladet litt men det er liksom ikke helt det samme lenger. noen historier som hadde vert fint og få se igjen måtte blitt paul murrys lengere spøkelseskladden historier fra måndes heftene. (de fra slutten av sekstitallet) og litt mere donaldistisk inhold isteden for leke som ødlegger bladet, (ikke for meg jeg abonerer) vitser hodepine og lignene ting kan dere godt droppe. et godt eksempel på et skikkelig blad er gladston. (de som utga disney i amerika) de trykte bladet selv om de tapte på det, helt til disney tok lisensen tilbake og gjordet bladet til noe man fant i leketøys foretninger. men må dere absolutt reklamere for ting og tang, reklamer slik dere gjorde før! dere kan jo lage slike som pelikano fyllepenn, og dr. greves sepe ****** reklamer funnet i eldre blader) de fikk meg i vertfall til og få lyst på produktet. Bladet er ikke hva det en gang var det må jeg si...

Hei Panchito. Takk for gode tilbakemeldinger til oss i redaksjonen.
Hilsen redaksjonen

heldigrisen
Synes dere i Red. har gjort en fantastisk jobb med dono! Vanvittig med ros til dere ;) Savner bare en ting, og det er farger! Ja, Farger..... Det gjør liksom alt så hyggelig. Tror mange er enig med meg i det. Men uansett; en FANTASTISK jobb for en FANTASTISK side! Hilsen Heldigrisen

Hei. Tusen takk for mye ros. Vi har jobbet masse med Donald.no og er veldig fornøyde selv også. Takk for innspill med farger, men synes du ikke vi har mye farger i artikkelbildene våre da? :)
Hilsen redaksjonen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning