Ting og tang

Gaven til den som har alt

Etter å ha feiret syttifire bursdager, sier det seg selv at det etter hvert blir veldig vanskelig å kjøpe gaver.

Publisert Oppdatert

Donald dukket første gang opp i 1934, så selv om han fortsatt er bare en ungdom i tegneseriene har han hatt noe sånt som syttifire bursdager. Da sier det seg selv at det etter hvert blir veldig vanskelig å kjøpe gaver til ham.

Veldig ofte virker det som om familien bare gir blaffen i gaver, og heller gir Donald en stor fødselsdagsfest ? men av og til får også Donald ordentlige bursdagsgaver. En av de mest spesielle fikk han i 1996, da hele familien gikk sammen og spleiset på en opplevelsespakke der Donald fikk være konge for en dag!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80265830854.gif" alt="" />

Andre år har gavene gjerne vært formet av hva slags dagsform Donald egentlig er i. I 1994, for eksempel, følte Donald seg gammel, så han gjorde alt han kunne for å finne en måte å bli yngre på, inkludert å teste livsfarlige Petter Smart-oppfinnelser og reise til fjerne land for å spore opp ungdomsmiksturer. Familien skjønte at Donald rett og slett måtte lære seg å leve med sin egen alder, og fødselsdagsgavene deres reflekterte dette: Gavene Donald fikk det året var en tupé, en lykkebringende harelabb, rynkekrem, en gyngestol å slappe av i, et par sterke briller og et hørerør.

Andre ganger har Donald fått mer øyeblikkelige bursdagsgaver: Ett år gav Skrue ham en stor ladning Bubleslurp!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80265986854.gif" alt="" />Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen