ris eller mos

Fulgefjær og svalesvev - det er tid for leserbrev!

Kanskje har DU fått svar på ditt spørsmål? Still oss spørsmål og gi oss ris eller mos her.

Publisert Oppdatert

Donalden97
Hei, kan vi ha en tegnekonkurranse hver måned slik at den som vinner får ikke premie, men den kan komme på bladet slik at alle kan se den. Jeg syns det er så kjekt med sånne tegnekonkurranser.

Hei Donalden97
Takk for tips. Vi synes også det er moro med tegninger, og en og annen tegning finner veien til Donald-bladet når det passer seg sånn. Noen fast ordning kan vi nok dessverre ikke love, da det vil ta litt mye tid å administrere mange tegninger hver måned.
/Red

chrisneitoffer
Hei, Redaksjonen.For ikke mer enn noen få år siden (1-2, kanskje 3 år) så var det slik at dere hadde 'Ukens bruker", og dere presenterte det i bladet, og da mener jeg ikke slik: Ukens bruker som vi har nå - bare på sidene. Men slik at man blir ukens bruker i bladet for å være aktiv og slikt, jeg tror også at dette vil bli mer reklame for selve Donald.no.

Hei chrisneitoffer
Donald-bladene produseres ganske langt fram i tid, mens det som foregår på Donald.no er mer her og nå. Likevel samarbeider blad og nett tett, og ting som skjer på Donald.no trekkes ofre fram i bladet. Et eksempel på det er et utdrag av en Donald-stripe der medlemmer fra Donald.no har kommet med forslag til hva som kunne ha stått i boblene. Noen fast ”spalte” med Ukens bruker i bladet kan vi derfor ikke love, men diverse stoff fra Donald.no, det blir det.
/Red

Mathias_Ducksen
Jeg har veldig lyst til at dere tar tilbake gml.donald.no sånn at man kan være på siden hvis man har en bruker. Jeg likte siden veldig fordi man kunne lage sånne kule PB. Så enten vil jeg at dere tar tilbake gml.dono, eller som et bedre eksempel å ha sånn bilde greie:)

Hei Mathias_Ducksen
Gamle Donald.no kommer ikke tilbake. Det vil alltid være noen som savner ting slik de var før, men vi ønsker å stadig utvikle Donald.no, legge til nye morsomme funksjoner, og gjøre nettsiden bedre. Ved å gå over til den nye siten, slik vi gjorde, har vi åpnet for mange flere framtidige muligheter som vi ikke kunne ha gjennomført på den gamle siten. Vi kan ikke beholde det gamle når vi beveger oss videre. Det blir for mye å holde styr på. Men vi kan love deg at vi hver dag jobber for et enda bedre Donald.no, og at vi noterer oss tips og ønsker fra dere, selv om vi ikke kan gjennomføre alt.
/Red


markus3000
Jeg klarer ikke å finne fram bakgrunner eller andre ting på Comic Creator! Vet dere det?

Hei markus3000
Takk for at du sier ifra. Vi er obs på dette problemet, og jobber med å fikse det. Kanskje er det alt i orden igjen når du leser dette svaret. Håper du blir glad når vi også kan røpe at vi vil legge til mer innhold i Comic Creator etter hvert.:)
/Red

donald_ole
Hei red. Hvordan blir man en av månedens brukere. Handler det om å være mest online eller handler det om å kommentere ting og skrive på forumet og sånt?

Hei donald_ole
Regner med du tenker på ”Ukens bruker”? Det er ikke de som er mest online eller kommenterer mest her på Donald.no som blir trukket ut som Ukens bruker. Vi i redaksjonen følger med på ting i forumet, på bloggene osv., og når vi finner et medlem som har laget noe veldig fint, skrevet noe smart, gjort noe bra osv. så kan det hende vi trekker fram denne personen som Ukens bruker.
/Red

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning