Oppfinnerspesial

En serie blir til

Se Arild Midthun fortelle om "Oppfinnerfarer" fra oppfinnernummeret, DD&Co. 34!

Publisert Oppdatert

Besøk Arild Midthuns eget tegnestudio! I ukens Donald kan du lese en av flere oppfinnerhistorier som kommer i temanummer utover året. I denne filmen viser og forteller Midthun om den første historien. Om hvordan han streker opp med fargeblyant, scanne inn tusjer. Men … Har Arild blitt svensk?! Nei da! Han bare "tala lite sån här" for at svenske også skal kunne skjønne hva han sier. Forhåpentligvis skjønner du et kvekk også!

Under får dere et lite intervju med tegneren.

Hva var det morsomte med å tegne "Oppfinnerfarer"?

Foruten gleden ved å arbeide sammen med Gorm Transgaard på historien, var det uten tvil det å få tegne alle disse utrolige oppfinnelsene til Petter Smart. Ja, mest av alt det kule minihelikopteret!

Finnes det noen oppfinnelser du savner? Vad hadde du funnet opp om du var oppfinnere istedenfor serietegner?

Den fantastiske maskinen som jeg virkelig skulle ønske kunne bli funnet opp, skulle sende ut en slags fornuftsbølger til alle mennesker. Slik at vi unngikk all verdens konflikter og klimakriser.

Blir det flere oppfinnerserier av deg i de kommende oppfinnernumrene? Kan du avsløre noe om dem?

JA!! Det blir så absolutt flere oppfinnerserier av Gorm og meg! Spesielt kan dere glede dere til å se hvor sterk Dolly blir, takket være hennes egen oppfinnelse. Og ja, så blir det jo spennende å se hvilken super-skurk som avsløres i den aller siste og avsluttende historien!

Se filmen her!

</p> <h2> <a href="/artikler/oppfinnerspesial/">Les mer om oppfinnertemaet her!</a> </h2> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen