ukens blad

Dypdykk inn i Andeby

Denne uken gir vi deg Andeby-spesial!

Publisert Oppdatert

Andeby ble grunnlagt av en nybygger ved navn Kornelius Kvakk tidlig på 1800-tallet. Den stadig voksende byen har en viss gjerrigknark å takke for det blomstrende by- og industrilivet. Da Onkel Skrue kjøpte Daudbilbakken, tomten pengebingen står på sparket han i gang en hel storby. Andeby befinner seg i delstaten Calisota og grenser til steder som Gåseby og Kalkunby. For å kunne få litt oversikt over hjembyen til våre nebbete venner kan du i ukens blad se på kart over hele Andeby!

Men ting står aldri stille i Andeby! I ukens blad kan du lese om hvordan bystyret med Petter Smart på laget planlegger å snu hele byen på hodet. Man må jo følge med i tiden, ikke sant? Istedenfor å beholde den nostalgiske Bjørnebærparken er det snart snakk om mer asfalt og gråe bygninger … Eller?

 src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/Skjermbilde2014-04-04kl002657_zpsed631528.png" alt="" width="615" height="441">

Dette er ikke første gang Petter forsøker å modernisere byen. Hvordan ender det hele denne gangen, tro? Besøk Andeby i Donald Duck & Co nr. 14 og få svaret!

Hvis du kunne tilbringe én dag i Andeby, hva ville du har gjort?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen