Duckipedia

UFO i Andeby

Luftrommet over Andeby er ikke som alle andre steder!

Publisert Oppdatert

Flere ganger har det blitt observert uidentifiserbare objekter over byen. Man har til og med fått besøk av utenomjordiske vesener opp til flere ganger. Andeby har flere UFO-foreninger som både Ole, Dole og Doffen og Tipp og Topp har tatt del i.

Men hvor kommer egentlig historiene om flyvende tallerkener fra? George Adamski var en av de mest kjente UFO-bløffmakerne. Etter en mislykket forsøk som sci-fi-forfatter brukte han ideene sine til noe annet. Han hevdet at han hadde tatt bilde av en UFO. Bildene var ganske dårlig og mest sannsynelig var det en lampeskjerm han hadde brukt som "romskip". Likevel var det forbløffende mange som trodde på han. Han hevdet senere at han hadde blitt kontaktet av vesener fra Venus for å hjelpe menneskene å unngå en atomkrig. Adamski skrev siden 1952 hele tre bøker om sine "erfaringer" og var svært aktiv hel frem til sin død i 1965. Han holdt bl.a. kurs der han lærte folk å rette bevisstheten mot Venus og Mars!

At UFOer og utenomjordiske vesener er et faktum i Andeby er et faktum er det liten tvil om, men det er likevel viktig å være varsom! Det er nemlig nok av bløffmakere der ute samt sleipe forretningsmenn som vil dra profitt av slike skjeldenheter.

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/ufoskrue1_zps327e1cad.jpg" alt="" width="637" height="225">

I "Onkel Skrue og de små grønne" fikk Skrue uventet besøk i bingen. Det som først så ut til å være en pengespisende supermøll viste seg å være en flyvende miniaryrtallerken! Småfolket var kom som fredelige forretningsreisende på jakt etter forsyninger til hjemplaneten Mikro.

Flere flyvende tallerkener på neste side!

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/ufopluto_zpsceb844fc.jpg" alt="" width="637" height="449">

Når Pluto er oppkalt etter et himmellegeme er det så klart naturlig at han tar seg en tur ut i verdensrommet i tide og utide! Etter å ha reddet livet til noen små grønne menn 1989 var han så heldig å få bli med på en tur til hjemplaneten deres April!

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/ufooverandebyfinal_zps0bc58093.jpg" alt="" width="637" height="469">

Å lure onkler med UFO-lignende gjenstander er populært, spesielt i Apalveien 111. Allerede i 1959 lot Donald seg lure trill rundt da guttene sendte papptalerkener ned fra taket.

src="http://i1135.photobucket.com/albums/m633/Donaldsamler/skrueufobinge_zps3e2538b0.jpg" alt="" width="637" height="449">

i 2004 okkuperte Andeby ufo-forening (AYFOF) taket på pengebingen fordi lederen deres, Bø hevdet at han hadde mottatt telepatiske beskjeder fra romvesener som planla å komme på besøk … Det var ikke akkurat til stor glede for Skrue da det endte opp med at han motvillig måtte stille med bingen som UFO-museum …

Hva hadde du gjort om du fikk besøk av romvesen?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning