Duckipedia

Donalds verste jobb!

Donald har hatt mange jobber gjennom årene, både gode og ikke fullt så gode jobber. Men om du trodde det var et strev å måtte pusse penger eller pakke margarin, er det langt fra de verste jobbene Donald har hatt.

Publisert Oppdatert

I 1973 bestemte Onkel Skrue seg for å starte en sigarettfabrikk (Donald og Klodrik var ikke begeistret for ideen ? røyking er jo livsfarlig! Hvorfor ikke starte en karamellfabrikk i stedet?) Men som alltid når man skal starte en ny bedrift, er det viktig å gjøre markedsundersøkelser, for å finne ut hva slags sigaretter folk egentlig er interesserte i å kjøpe. Og det var det han leide inn Donald og Klodrik for å gå ut på gatene og finne ut.

«Hva er så ille med det?» tenker du kanskje. «Å gå rundt på gaten og stille folk spørsmål om hva slags produkter de foretrekker kan da ikke være en alt for ille jobb?» Det trodde ikke Donald og Klodrik heller. Men det viste seg at det ikke var det Skrue hadde tenkt at de skulle gjøre.

Jobben deres bestod i å plukke sigarettsneiper.

Donald og Klodrik måtte gå ut på gatene og plukke opp sigarettsneiper folk hadde kastet fra seg, slik at Skrues folk kunne analysere disse og finne ut hva slags sigaretter som faktisk var populære. Inkludert i jobbeskrivelsen var det også at de måtte rote i søppelkassene for å finne de sneipene folk hadde kastet fra seg der. Og det er ikke bare bare å slutte i jobben heller når man har gjeld til oppover ørene hos arbeidsgiveren!

Så om du noen gang synes at jobben eller skolen er kjedelig, vanskelig eller rett og slett ekkel: Det kan alltid bli verre. Du kunne ha vært sigarettsneipplukker i stedet for!

Spill det morsomme spillet "Gi Donald sparken"

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning