ris eller mos

Du store kineser - brev fra de som leser!

Se spørsmål og svar her!

Publisert Oppdatert

Anton-posten
Hei! jeg lurer på hvordan dere trekker de som vinner i de konkuransene dere lager. Det er nesten hele tiden en bestemt gruppe som vinner og en bestemt gruppe som aldri vinner.
mvh anton-posten

Hei Anton-posten.
Vi har mange forskjellige typer konkurranser her på Donald.no. Når det gjelder tegnekonkurranser og lignende hvor det går ut på kreativitet har vi en jury som går igjennom bidragene og trekker den de mener bør vinne. Andre konkurranser hvor det kun er et riktig svar foregår trekningen helt tilfeldig. Det vil da si at vi i redaksjonen sitter ikke og plukker ut de samme om og om igjen.
red.

doffen12345
Hei. Jeg lurer på om dere kunne hatt flere aviser på forsiden sånn som dere gjorde en gang før! :D
-Doffen12345

Hei Doffen
Dette kan vi absolutt gjøre mer av. Vi synes det er litt vanskelig å få med oss alt som skjer i forumet. Så en oppfordring til de som lager aviser og som mener de har noe som burde få en forsideplass kan sende en pm til oss i redaksjonen. Da vil vi vurdere om dette er noe vi kan trekke fram.
red.

jeppenr1
Hei, jeg lurte på om du ordne sånn at de som har bursdag kom på en liste f.eks ''Her er alle Bursdags-barna !''? Det var det på gamle dono. Det er noe av det jeg savner! :(

Hei jeppenr1
Godt innspill! Vi vurderer å gjøre noe rundt dette med bursdager. Hva som lar seg gjøre er noe vi må ta med teknisk avdeling og det er da for tidlig å si noe om. Men vi skal absolutt gjøre noe i fremover.
red.

GDonald
Hei red! eg lurte på hvordan det går med Kopibrukerergreiene? har dere fått sletta alle?

Hei GDonald
Så vidt vi vet har vi fått ryddet opp i alle kopibrukerne som vi kjenner til. Vi har 2 flinke moderatorer som gjør en kjempejobb i tillegg till alle våre medlemmer som rapporterer inn dette.
red.

kri99
Hei! Jeg lurte på dere kunne lage det sånn at vi kunne søke i Comic Creator for å lettere finne andres tegneserier ?

Hei kri99
Dette er en sak vi har lagt inn i vår liste over hva som skal legges til så fort som mulig. Det vil da komme på plass så fort en av våre programmerere tar tak i dette.
red.

oranda11
Hei det hadde vært fint om dere fikk flere nye spill! Hilsen oranda11

Hei oranda11
Nytt spill jobbes med, det blir "vann"-vittig morsomt ;) Regner med at spillet er på "plask" i uke 33.
red.

Vi klarer dessverre ikke å svare på alle spørsmålene hver gang, men setter kjempestor pris på alle spørsmålene, ris og ros som kommer inn. red.


Har du noe på hjertet? Skriv inn ditt leserbrev i kommentarfeltet under. Kanskje vi trekker fram dine ord neste gang på Donald.no eller som leserbrev i Donald Duck & Co!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning