Dorthe Skappels Donaldfavoritt: Nebbet

Dorthe Skappels Donaldfavoritt er den nebbete historien "Nebbet" fra 1999

Publisert Oppdatert

Hele Norges underholdningsdronning Dorthe Skappel har fått den O så store æren av å bli parodiert av Vorte Skalpell i bryllupsnummeret til Donald Duck & Co.

Dorthes favoritthistorie er den nebbete historien ”Nebbet” fra 1999”. Her møter vi Dolly og Donald ute på middag på en restaurant med nebbete betjening som hyler av latter over hvor stort og bulkete nebbet til Donald er.

Neste dag forsøker Donald å få oppfatningen avkreftet, men gang på gang blir nebbet hans latterliggjort. Til slutte begynner han å tro at nebbet hans vokser for hvert minutt som går.

Det er ikke noe annet å gjøre; Donald må til psykiater og doktoren gir han diagnosen ”et akutt kompleks”. Doktoren prøver med hypnose til ingen nytte, det blir bare verre. Til slutt må Donald til plastisk kirurg for å redusere størrelsen på den voldsomme nebbet.

Fortsettelse neste side!

Det Donald ikke vet er at han får narkose og bandasje på nebbet, men ingen opperasjon. Donald er en enkel and, så når han våkner opp og ser nebbet utaler han” Næææ! Noe Så vakkert! D-det er rene skulpturen!” Endelig er alt perfekt!

Helt til noen kommenterer føttene hans…og så er det i gang igjen!

Har du en historie du husker ekstra godt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning