leserbrev

Dorske dromedar! Dere har spørsmål, og her kommer svar!

Vi har fått ris og mos fra våre medborgere! Gi oss din tilbakemelding.

Publisert Oppdatert

FTorres900
Hei! Jeg lurte på om dere kunne lage f.eks anton ,magica eller petter smart på comic creator?

Hei FTorres900
Ja, vi har planer om å utvide med flere karakterer i Comic Creator. Skrue har lenge også vært et ønske, og vi lover at det vil dukke opp flere figurer om ikke så alt for lenge.
red

bella1
Hei red. Jeg lurer på om at dere kan ordne med bedre leker en vann pistol og ting med pistol. For at det har vært en klage på det med pistolen vi fikk sist nå, for at det er det med terroren i Norge. Så kan dere ha bedre leker snart.

Hei bella1
Det kommer mye forskjellige leker med bladet framover. Hva som skal være med bladene planlegges en god del uker før bladet er i butikk, og er ikke så lett å gjøre noe med på få dager. Det at det var en vannpistol med nå rett etter terroren 22. juli, var rett og slett ikke noe vi fikk gjort noe med så kjapt.
red

MinniElsker
Hello. Kan dere være så snill å ha Svinsen, oftere? :)

Hei MinniElsker
Svinesen dukker opp han, om ikke så lenge. Kan ikke love at det blir oftere, men vi har ikke glemt ham.
red

OJ
hei. hvis noen har flere brukere. hvis de har for eksempel 5 brukere, da har de jo større sjanser til å vinne når det er konkuranser. er det lov.
Hilsen OJ

Hei OJ
Det er lov å ha flere brukere på Donald.no, men det er ikke noe vi oppfordrer til. For å være aktiv på siden, delta i forumet, og bli gjenkjent inne på siden, er det jo absolutt best å kun ha én bruker. Flere brukere kan gjøre det hele ganske forvirrende, både for personen selv, og andre brukere. Det er så mange som deltar i konkurransene, at det er ikke mye å hente på å ha mange brukere.
red

Lord_Nonstop
Hei, Red!
Jeg har sendt inn spørsmål til Donald Duck & Co via SMS (DDCPOST til 2025) men virker det forsatt, og er det du, Redaksjonen, som får de meldingene? Og... det står "Kvakk for din melding. Hilsen Donald Duck & Co" hele tiden. Da vet jeg at den er sendt...

Hei Lord_Nonstop
Ja, meldingene du sender dit, blir lest av en av oss i redaksjonen. Det er litt lettere for oss å svare på meldinger på PM, og ettersom du har en bruker, ville jeg anbefale det å skrive til oss der, dersom du ønsker raskt svar.
red

SKaug98
Hei red jeg lurer på om du kan få opp den bursdags greia for hadde bursdag for ikke så lenge sia.

Hei Skaug98
Takk for fint forslag. Vi vurderer å gjøre noe rundt bursdager, men har ikke helt spikret hva ennå. Det er dessuten noe teknisk som vi må diskutere med våre utviklere.
red

maxus
hei jeg kan huske at Rotor MCkvakk har vært med i masse historier med skrue og guttene i donald blad for noen 10 år siden kan dere poste en sånn historie igjen?

Hei maxus
Rotor er en fin karakter, og vi noterer oss at et gjensyn med ham er et ønske. Men vi kan ikke love at han dukker opp med det første.
red


Vi klarer dessverre ikke å svare på alle spørsmålene hver gang, men setter kjempestor pris på alle spørsmålene, ris og ros som kommer inn. red.

Har du noe på hjertet? Skriv inn ditt leserbrev i kommentarfeltet under. Kanskje vi trekker fram dine ord neste gang på Donald.no eller som leserbrev i Donald Duck & Co!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning