Duckipedia

Donalds kjæledyr

Har du et kjæledyr? Da vet du sikkert at det trengs tålmodighet for å kunne oppdra det på en skikkelig måte.

Publisert Oppdatert

Donald har gjennom årenes løp hatt flere kjæledyr, merkelig nok. Som oftest følger det da også en viss uro med dyrene Donald trekker inn i huset. 
Donald har hatt flere katter, men Mons er nok den mest intelligente av dem. Mons er faktisk synsk, han kan føle at Klodrik er i anmarsj og forsvinner da raskere enn sjokoladeis om sommeren.

Donalds gullfisker bor svært trangt. Faktisk burde dyrebeskyttelsen se på forholdene i bollen på bordet i dagligstua.

Når en kjenner Donald Duck er det ikke vanskelig å forstå at Bolivar ligger i sengen, biter postmannen, river i filler avisen, spiser Donalds mat, er venner med tyver og tygger opp alle sko i huset. Men Bolivar reddet fem mennesker fra å fryse i hjel i Barfrost-passet i desember 1951! Da het han forresten Trofast.

Til slutt et par mer ukjente kjæledyr: Donald hadde faktisk en strutsedame en tid. Strutsen var en gave fra en slektning i Afrika, og ble stort sett brukt som ridedyr.
Eselet Pedro skulle også brukes til transport, uten at det ble en suksess. Som oftest var det nytteløst å bruke Pedro til å trekke en vogn, det endte bare med at Donald måtte trekke, mens eselet satt i vogna.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning