Hakkespettavisen

Donald.no-treff i Oslo

Søndag 11. oktober arrangerte noen donald.no-medlemmer et treff i Oslo.

Publisert Oppdatert

I forrige uke skrev vi om at Vore og Donaldsamler skulle arrangere et donotreff i Oslo. Mange møtte opp, og alt gikk som planlagt – og de møtte Arild Midthun.

3. november skrev Vore i forumet at han og Donaldsamler ønsket å arrangere et Oslotreff. Det ble raskt bestemt hva som skulle skje og hvilken dag det skulle avholdes. Møtet skulle holdes søndag 11. november 2012. De som meldte sin ankomst var Vore, Donaldsamler, Astridnor, Doffen001, Lisell, Kola2 og Eirik2103 (sistnevnte skulle bare komme på en del av arrangementet). Alle, bortsett fra Kola2 og Eirik2103, møtte opp.

Oslotreff: Vore og Donaldsamler arrangerte donotreff.

Alt gikk som planlagt
I innlegget hadde deltagerne nøye planlagt hva som skulle skje på treffet, og alt gikk som planlagt.

Klokken ti over tolv den 11. november hadde Vore, Donaldsamler , Lisell, Astridnor og Doffen001 møtt opp på Edvards Kaffebar på Grünerløkka. Da begynte praten å gå. Men Lisell syntes det var kjedelig, og holder derfor heller på med mobilen sin. Tre kvarter senere gikk de bort til Grünerløkka Deichmanske Bibliotek. Da gikk de straks opp til Serietaket, som er en etasje meg kun tegneserier. Der var det tydeligvis kjedelig for jentene, for Lisell og Astridnor sto bare med mobilene og surfet da de var der. De tre andre på treffet leste tegneserier.

Les hele denne utgaven av Hakkespettavisen her!

På neste side kan du lese om hvem medlemmene var så heldige å møte!


Kl. 12:45 kom selveste Arild Midthun dit, for å holde et foredrag. Som vanlig var det tekniske problemer før foredraget kunne starte, så deltagerne på treffet brukte den tiden på å snakket. Rundt kl. 13:05 startet foredraget endelig, og det holdt på i mellom en og to timer. Foredraget handlet om hvordan man tegner Andebys mange figurer og karakterer.

Norges Donaldtegner: Deltagerne på donotreffet fikk møte Arild Midthun.

Da foredraget var over begynte signeringen. Alle på treffet fikk en tegning med signatur og hilsen – inkludert Arild selv, for Donaldsamler hadde tegnet en tegning til ham. Ti på fire dro de til fra biblioteket til Edvards Kaffebar, mens Lisell ble hentet av sine foreldre. Da var det bare Vore, Donaldsamler, Astridnor og Doffen001 igjen. De begynte å prate igjen, men ikke lenge etter ble Doffen og Astrid hentet. Da var det bare Vore og Donaldsamler igjen. De snakket i en halvannen time, før Vore ble hentet av foreldrene og Donaldsamler kjørte trikk hjem til Nesodden.

Tidligere donotreff er følgende:
Oslo, 16. desember 2009. (Arrangert av Egmont)
Oslo, 15. oktober 2011. (Arrangert av brukere)
Oslo, 17. desember 2011. (Arrangert av brukere)
Tromsø, 30. desember 2011. (Arrangert av brukere)
Trondheim, 7. januar 2012. (Arrangert av brukere)
Trondheim, 1. august 2012. (Arrangert av brukere)
Oslo, 13. august 2012. (Arrangert av brukere).

Les hele denne utgaven av Hakkespettavisen her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen