Donald.no skal oppgraderes...

Informasjon til alle på Donald.no

Publisert Oppdatert

Hei alle våre medlemmer!

Vi vet at veldig mange av våre lesere besøker vår nettside via mobil og nettbrett. Til nå har ikke nettsiden vår vært spesielt brukervennlig på disse enhetene. Det jobber vi nå med å forbedre! Nå bygger vi opp en ny nettside brikke for brikke slik at Donald.no skal tilpasse seg den enheten du besøker oss fra. Vi har kommet ganske langt i dette arbeidet og det er ikke lenge til du kan se på den nye nettsiden.

Aller først vil vi tilgjengeliggjøre nye Donald.no til de som besøker oss via en mobil eller et nettbrett. Deretter vil vi fortsette å forbedre nettsiden og når vi føler at tiden er inne vil vi legge ut den nye nettsiden på alle plattformer.

Ikke alt av det innholdet vi har på Donald.no i dag fungerer på en mobiltelefon. Det vil derfor være noe begrenset innhold der, men vi vil legge på muligheten til å gå til fullversjonen (dagens versjon) for de som ønsker det.

Hva blir nytt:

- Det blir lettere å finne fram til og kjøpe Donaldprodukter i nettbutikken

- I "Sosiale medier" vil du kunne se det siste redaksjonen har postet på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube ol.

- I "Lesernes hjørne" samler vi alt det fine dere har lyst til å dele med oss. Det kan være tegninger, bidrag til konkurranser, manus eller andre ting dere synes er relevant å vise fram til andre Donald-interesserte. Her vil redaksjonen være tilgjengelig for å se på det dere vil dele med oss, og selvfølgelig også dele nyheter om hva som skjer i Donaldredaksjonen.

- I "Underholdning" vil du finne Donaldspill som er tilpasset mobil og lesebrett.

- Ved å klikke på "Andeby" i menyen vil du komme til forumet (som på dagens nettside).


Vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre den nye nettsiden kjempebra, slik at den kan stå til dine forventninger.

Hilsen

Donaldredaksjonen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen