Donald Duck Junior

Donald Duck Junior med lyd!

Lek og læring som gleder de yngste!

Publisert Oppdatert

For barn som vokser opp i dag er digitale verktøy en naturlig del av hverdagen. Små barn, helt ned i 3 års alderen kan bruke digitale verktøy enklere enn foreldrene.

Som forelder er det viktig å sørge for at barna får en fin opplevelse med møtet med digitale medier. Med Donald Duck Junior lesetreningsverktøy ønsker vi at barna skal oppleve at digitale verktøy kan være en kilde til lek, kommunikasjon og læring som gleder.

Vi har utviklet et lesetreningsverktøy for de minste som gjør det morsomt å lære å lese. Verkøyet fungerer slik at barna klikker seg fram rute for rute, og det spilles av en stemme som leser hver rute. Donald Duck Junior er små historier i store ruter med enklere tekster som gjør det lett å lære å lese eller følge med på bildene. Det hender jo at foreldre ikke har nok tid til å lese for barna, og da er Donald Duck Junior lesetreningsverktøy en veldig fin løsning.

Barna får oppleve minnerike historier og leve seg inn i Andeby-universet samtidig som de lærer seg språk og lesing.

Les og lær med Donald Duck Junior lesetreningsverktøy her!

Donald Duck Junior-lesetreningsverktøy fungerer også på iPad. Gå inn på Donald.no via din nettleser på iPaden og klikk på "Tegneserier". Der velger du hvilken serie du vil lese og klikker på den.

Historiene er hentet fra bladet Donald Duck Junior. Donald Duck Junior er skreddersydd for barn som skal lære å lese! Donald Junior kommer i postkassen hver 3. uke og er annonsefritt.

Bestill et abonnement på Donald Duck Junior her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning