Gå ikke glipp av

Donald Duck & Co. Nr. 28

Don Rosa har uten tvil laget tidenes største, mest ambisiøse og du-store-alpakka-jeg-tror-jeg-dånerfortelling fra Donald-universet.

Publisert Oppdatert

Endelig er den her! Don Rosas grandiose verk om Skrues liv er uten tvil noe av det mest imponerende vi har sett fra en Donald-skaper. Verket, som består av 12 (13, hvis vi teller med kapittel 0) lange kapitler, er stormannsgalskap på sitt mest vellykkede vis. Her har Don Rosa utnyttet tomrommet som Carl Barks etterlot seg omkring Skrues liv, og elegant fylt det med troverdige og fantasifulle historier. Kombinasjonen av fabelaktige eventyr på alle verdens kontinenter, stor humor på hver side og i hver rute, strålende enkeltfortellinger og haugevis med smarte Carl Barks-henvisninger, er uslåelig.

Det er derfor med flosshatt i hånden og et stolt smil på lur vi gir dere hele mesterverket ”Skrue McDucks liv og levnet” som sommerlesning i Donald Duck & Co. Nr. 28, 29 og 30. Kapitlene kan selvsagt leses hver for seg, men den aller største opplevelsen får man ved å lese dem kronologisk.

src="upload/modules/articles/articles/image/large/542676634463294392589225.png" alt="" />

Kapittel 0–IV får du i nr. 28 - århundrets største og beste Donaldblad! 152 sider! I salg nå!

God Mcsommerducklesning!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning