Hipp hurra

Dolly har bursdag!

Gratulerer Dolly! 

Publisert Oppdatert

I filmen "Don Donald" fra den 9. januar 1937 møter vi en liten andefrøken med navn Donna And. Hun ligner Dolly på en prikk, og 9. januar regnes derfor for Dollys fødselsdag. I filmen "Mr. Duck steps out" fra 7. juni 1940 nevnes hennes navn for første gang, og 4. november 1940 debuterer Dolly i de daglige Donald Duck-stripen i de amerikanske aviser.

Dolly har sitt eget hus. Det ligger så nær Donalds at man kan løpe dit i løpet av en telefonsamtale. Det sier kanskje like mye om Dollys telefonvaner som om avstandene i Andeby.

Dolly arbeider for det meste som sekretær, men hun har også vært journalist, interiørarkitekt o.a. Hun er aktiv i Andebys blomsterklubb, strikkeklubb mm.

Dolly skriver dagbok! Av og til kan vi lese kapitler fra denne boken, og der avsløres det litt av hvert. Dolly er temmelig sjalu. Hun prøver på alle mulige måter å holde på Donald. Spesielt liker hun å flørte med Anton for å irritere Donald. På kino sørger Dolly alltid for at Donald ikke får sitte ved siden av en annen kvinne.

Vi gratulerer Dolly så mye med dagen!

src="upload/modules/articles/articles/image/large/80353191007.gif" alt="" />

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen