vi gir deg lesernes

Beste Disney-minner!

Alle har sitt eget personlige forhold til Disney! Ta bare en titt på lesernes Disneyminner fra Disneyland-konkurransen vår.

Publisert Oppdatert

"Mitt mest magiske Disneyminne var da jeg var i Disneyland og så på paraden som gikk gjennom hele parken. Det var utrolig gøy å se alle figurene og vognene, og det hele var magisk."
Tine Henriksen

"Da jeg leste Donald for første gang, jeg kunne ikke ikke lese, men jeg elsket bildene." :) Benjamin Fevang

"Mitt mest magiske Disneyminne er da jeg for første gang så jungelboken på HDD hjemme hos mormor og bestefar som liten. Jeg så den om og om og om og om og om igjen."
Hilsen Maja

"Mitt mest magiske Disneyminne var da jeg var en liten jente på 5-6 år og jeg så Peter Pan på tv for første gang, jeg ønsket så ille at jeg var Wendy og ble med Peter Pan på tur til drømmeland."
Gina Renate Dammen

"Mitt største Disneyminne var da jeg fikk hilse på mitt største Donald-idol, selveste herr Carl Barks!"
Haakon

"Det finnes bare et norsk ord som er i nærheten av å beskrive DISNEYLAND: Fantastisk! Jeg har vært der to ganger og gleder meg hele tiden til jeg skal tilbake, selv om jeg ikke vet når, jeg vet bare at jeg skal! Alle bare går og smiler hele dagen, og alt som er gøy er lov. “Its a small world” er en av mine favoritter, alle går og synger på den sangen hele dagen."
Markus Laupstad


"Mitt største Disney-minne var mitt møte med Arild Midthun! Det var KJEMPEgøy og få møte ham i virkeligheten! Han skrev autografen sin inn i Hall of Fameboken min og på en lapp der jeg hadde tegnet Donald. Mens jeg var der hadde det egentlig ikke gått opp får meg at jeg hadde møtt Norges ENESTE Donald-tegner. Det var mitt største og mest magiske Disney-minne!"
Eirik Alexander

I neste uke vil vinneren gi oss en reportasje fra sitt opphold i Disneyland© Paris! Følg med!

Har du vært i Disneyland ?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning