andebyposten

ANDre tider i Andebyposten

O salige skrivekløe! Ny teknologi har nådd Andebys avis!

Publisert Oppdatert

Det er ikke så ofte Andebyposten skriver om seg selv, men nå har redkvakksjonen i Andebys ledende avis noe viktig å melde: Endelig endringer hos endene i redkvakksjonen!

Etter å i lang tid å ha klampret villig i vei på med alle åtte fingrene på skrivemaskiner av merket Duckisnella, funnet opp av ingen ringere enn Finn G. R. Ferdig, byttet Andebypostens redkvakksjon for få år siden til fjærbare datamaskiner. Andebypostens redaktør, Reidar K. Tørresen, var så fornøyd med den nye effektiviteten at han bestemte at Andebyposten fra da skulle bli den ledende avisen for ny teknologi. Dette fører oss til den o store nyheten:

I dag ble Andebyposten lansert på aiaiPad og ANDroid-telefoner.
Reaksjonene blant byens borgere har ikke latt vente på seg. Det har vært både "Aiai!", "Aiaiai!"og "Oioi!" å høre i Andebys gater denne dagen.


Ikke uventet var det de yngste borgerne som har kastet seg over den "nye" Andebyposten først, og det var akkurat det redaktøren hadde håpet på.

"Selv om de eldtste borgernen neppe forstår et kvekk, betyr dette mange nye unge lesere av Andbyposten" sier Tørresen fornøyd.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning