Visste du at …?

Andebys største latsabb

Ettersom Andebys lateste person neppe orker å lese denne kåringen, kan Andebys største dovenpelser utpekes helt uten frykt for klager og nebbete tilbakemeldinger:

Publisert Oppdatert

1) Donald Duck.

Donald vil helst ligge på sofaen til alle døgnets tider, men ettersom verken Ole, Dole og Doffen, onkel Skrue eller Dolly lar ham være i fred, må han se langt etter slaraffenlivet han egentlig ønsker seg. Det må sies at når Donald først går inn for noe, gjør han det med nebb (og ikke fullt så mye) klør.

/images/upload/files/610/091/27491/donald-i-hengekoya

/images/upload/files/610/091/27491/langbein-m-rive

2) Langbein.

Langbein er en bedagelig anlagt figur som trives best hjemme i loppekassa eller i hengekøyen. Heldigvis har han Mikke som drar han ut av huset med jevne mellomrom. Virkelig slutt på dovenskapen blir det først når Langbein spiser peanøtter og blir Super-Langbein, men i denne sammenhengen tas det ikke hensyn til prestasjonfremmende kosttilskudd.

/images/upload/files/610/091/27491/politimester-fiks-2

3) Politimester Fiks.

Den godlynte politimesteren liker best å sitte på kontoret og slurpe kaffe og spise kaker. Blir utfordringene for store og sakene for vanskelige setter han uten å mukke Mikke på saken, mens han selv gjerne blir igjen på politistasjonen for å gjøre ”kontorarbeid”. Straks Mikke har oppklart forbrytelsen er han selvfølgelig på plass for å ta sin del av glansen og æren.

/images/upload/files/610/091/27491/anton

4) Fetter Anton.

Fetter Anton hater intenst å jobbe, og det nærmeste han kommer lønnet arbeid er derfor deltagelse i lotterier. Hans griseflaks er så kjent i Andeby at lotteriselskapene trygler han instendig om å slutte å kjøpe lodd. Denne heldige halvgåsen liker best å sove og fiske, og gjerne begge deler samtidig.

/images/upload/files/610/091/27491/guffen-sover

5) Guffen Gås.

Guffen elsker to ting; sove og spise. Hans høyeste ønske i livet er å lære seg å spise i søvne, og da aller helst en av bestemor Ducks paier eller kaker. Den pæreformete gårdsgutten er en ekspert på å lukte jobb i anmarsj, og han kan alle triksene i boken for å snike seg unna ventende arbeidsoppgaver.

Hvem mener du er Andebys lateste person?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen