andebyposten

And tatt av motepolitiet!

Siste nytt fra Andebys gater får du her!

Publisert Oppdatert

Tidlig onsdag morgen, slo de til - Andebys motepoliti, med Slips Snobbesen i spissen. De pusset Andmani skoene sine, rettet på slipsknutene, og inntok Andebys gater. Med disse spradebassene patruljerende i gatene, kunne ingen Andebyborger føle seg helt trygge. Det ble konfiskert lånte fjær, håpløse hatter og slaskete slips over en lav Gnucci-sko.

Selv ikke Andebys rikseste and, Skrue McDuck, fikk spasere i fred for motepolitiet. De konfiskerte hans 30 år gamle flosshatt, til tross for at McDuck kjempet med nebb og stokk for å beholde den.

I en kommentar til Andebyposten har Snobbesen uttalt:

- Andebys borgere trenger akutt mote-hjelp, og våre tiltak ble ikke iverksatt en dag for tidlig. Sjelden har jeg sett så mange fillete frakker, fæle frisyrer og krøllete kjoler som her i Andeby. Dere vil kanskje ikke tro det, men vi arresterte til og med en fyr i matrosjakke! Det er bare sååå umoderne!

Snobbesens motepoliti-kollega, Jeans Tomats, kunne også fortelle om opprivende funn, som blant.....

Aiai! Andebyposten har dessverre blitt utsatt for et usselt ran, og resten av denne saken er tapt for alltid. Dere kan fullføre den selv i deres blogger, kopiere linken til blogginnlegget (url-en), og poste linken i kommentarfeltet under denne saken, så får vi flere alternative slutter. /Red

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen