And for sin hatt!

Visste du at Donald har langt flere hatter og luer i skapet enn den matroslua? I filmen Modern inventions brukte han seks forskjellige luer!

Publisert Oppdatert
/images/upload/modules/articles/articles/image/large/80463483201
/images/upload/modules/articles/articles/image/large/80463639201I filmen, som ble vist første gang i 1936, besøkte Donald et moderne museum der alle slags spennende fremtidsoppfinnelser var utstilt. En av disse var en robot-butler som insisterte på å ta hatten til Donald. Donald var ikke særlig innstilt på å spasere rundt innendørs uten hatt, og han gav derfor ikke fra seg matroslua uten kamp, men som alle som har kranglet med en robotbutler kan skrive under på, vinner de alltid til slutt.

/images/upload/modules/articles/articles/image/large/80463795202Heldigvis hadde Donald en rekke nye hatter og luer skjult i ermet, så hver gang robotbutleren tok fra ham en, kunne han trekke en ny ut av ermet. Totalt i filmen brukte Donald seks ulike hodeplagg: matroslue, flosshatt, napoleonshatt, skyggelue, babykyse og skalk. Så godt som alle disse ble imidlertid tatt av robotbutleren før filmen var over.

Kanskje grunnen til at Donald i dag stort sett går med den samme gamle matroslua er at han aldri fikk resten av hattelageret sitt tilbake fra butleren?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning