Nytt fra nett

Aktive medlemmer i september!

Er du på topplisten over mest aktive medlemmer? Se listen her!

Publisert Oppdatert

Vi har snart 100 000 medlemmer her på Donald.no! Det vil si at vi mangler noen lusne hundretalls medlemmer fra å nå 100 000! Du store svinekotelett, vi har blitt store på nett!

Når vi får 100 000 medlemmer, skal vi feire! Med bubleslurp og modelleire! Hjelp oss med å nå de siste men akk så kjære kommende medlemmer. Fortell store som små om Donald på nett!

På Donald.no kan du snakke og kvakke med dine Donald-venner i forumet om alt mellom himmel og jord. Ta en titt på våre toppbrukere for å få litt inspirasjon. Dette er listen over de medlemmene som er mest aktive på Donald.no i september. Kanskje vi ser deg på listen i oktober?

Gå til forumet her!

Er du ikke medlem på Donald.no? Bli medlem her!

Når det er sagt, skal vi selvsagt hedre våre lojale og aktive brukere. Ta en titt på våre toppliste over aktive brukere i september. Takk for fin aktivitet måneden som har gått!

  1. uka_uka

  2. chrisneitoffer

  3. mariusst

  4. oranda11

  5. pusi96

  6. Dondal

  7. amaliepia99

  8. jsj123

  9. .:Kakse:.

  10. hardanjen

Kjenner du noen som ennå ikke er medlem her på Donald.no? Inviter dem til en side som gjør selv sitroner blide! Visste du forresten at du kan tjene 500 Andeby-kroner ved å verve en venn? Gå til din profil for å verve en venn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning