Konkurranse: Vinn luftfukter

Vinn luftfukter

Har du lyst til å vinne denne luftfukteren fra Wilfa?

Foto: Foto: Chris Harrison
Publisert Oppdatert

Vi trekker mellom alle abonnentene på Klikk Bolig Nyhetsbrev.

Tørr luft oppleves som kjølig. Med luftfukter kan du ha en lavere innetemperatur og likevel føle at det er varmt. Ved å øke luftfuktigheten fra 20% til 40%, "føles" temperaturen 9 grader høyere (NB! temperaturen avtar desto kaldere temperaturen er). Dette er god energiøknomisering.

I samarbeid med Wilfa gir vi bort en "Tåke luftfukter". Alt du trenger å gjøre er å være medlem av vårt nyhetsbrev for Klikk Bolig. Alle som står i mottakslisten vil altså være med i trekningen. Er du alt mottaker av brevet så trenger du ikke melde deg som på nytt.

Du kan lese mer om luftfukteren her.

Hva er nyhetsbrevet?

Hver søndag vil Klikk Bolig sende deg et nyhetsbrev. Her får du en rask oversikt over våre beste artikler fra den siste uken. Her har vi samlet forbrukertips, praktiske gjør det selv-knep og reportasjer fra flotte hytter og smarte sentrumsleiligheter.

Dersom du nå tenker at du gjerne vil ha kloa i denne maskinen, gjør du følgende:

Hvis du ikke allerede abonnerer på Klikk Bolig Nyhetsbrev så melder du deg HER. Du blir bedt om å fylle inn din epost. Valgfritt kan du fylle inn Navn.

MELD DEG PÅ HER

Det er alt. Du er da med i trekningen av luftfukteren, også ønsker vi selvfølgelig at du får glede av vårt nyhetsbrev. Lykke til.

Premien har en verdi på 1490,-

Trekningsdato: 18.mars

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning