CoTech JS18

Kort brukstid og skjærer dårlig.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Tydelig innstilling av grader

- Svært dårlig kapasitet

Sagen skårer greit på brukervennlighet, men den mangler to vesentlig ting: Skjærekapasitet og brukstid på batteriet.

Oppdatering: Vi har testet ny sag, med samme resultat. I en kommentar sier Camilla Tully, pressekontakt hos Clas Ohlson følgende: -Dette resultatet kommer overraskende på oss. Våre teknikere får et annet resultat under sine tester. Vi mistenker produksjonsfeil på de aktuelle sagene. Vi har i dag salgsstoppet produktet til vi får avdekket omfanget. Teknikerne er i gang med å gå igjennom de forskjellige partiene på vårt sentrallager i Sverige. Om våre kunder opplever denne feilen, håper vi de vil ta kontakt så de kan få en ny sag som virker slik den skal. Vi vil også gjerne få sende testproduktet inn til vårt verksted for analyse. Slike analyser hjelper oss å hindre lignende feil på fremtidige produkter.  

Ekstrautstyr

Sagen er utstyrt med lys, men du må huske å skru det av.

Batteri og lader

Testens dårligste resultat på brukstid.

Byggekvalitet

Ok materialvalg og grei kvalitet på knapper og brytere.

Anlegg

God kvalitet på anlegget. Stivt og bra med tydelig merking, men tungvint med eget verktøy for å stille basen.

Brukervennlighet

Grei vekt og ganske kompakt. Grepet er noe skråstilt slik at du får bedre skyv på sagen. Litt liten start og stoppknapp, men ellers greie brytere. Grei siktelinje og streken holdes ren for sagflis.

Kapasitet

Sagen er på grensen til håpløs å skjære med i grovere materialer. Uansett hvilken innstilling vi prøvde var det bare så vidt at sagen klaret å jobbe seg fremover.

Spesifikasjoner

Produsent Clas Ohlson
Pris 1197
Antall batterier 1

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning