STIHL RE 129 plus

Testens vinner

Publisert Oppdatert

En høytrykksvasker som gjør det gjennomgående bra på alle kriterier. Her er det enkelt å komme i gang, maskinen er enkel å bruke og det er den mest effektive av alle. Mange gjennomtenkte detaljer og smarte finesser.

Brukervennlighet

Vaskeren leveres klar til bruk fra forhandleren. Enkel og forståelig bruksanvisning. Vaskeren triller lett og har høydejusterbart håndtak. Det gjør den lett å flytte. Slangen er myk og smidig og rulles lett inn og ut på trommelen. Trommelen har også en føringsbøyle som letter innrullingen. Eget oppbevaringsrom for dyser i lokket. Strålerøret er ekstra langt, rør og dyser settes sammen med hurtigkoblinger. Trykk og vinkel justeres greit på dysen. Såpebeholderen settes på dysen, grei justering av mengden. Bra holder til strømkabelen med skikkelig lås.

Kapasitet

Vaskeren presterte i særklasse best på alle overflater. Den flate dysen vasket svært effektivt samtidig som den var skånsom mot underlaget. Den vasket også effektivt og skånsomt på treverket. På understellet fjernet den tykke lag med inngrodd møkk.

Spesifikasjoner

Produsent Stihl AS
Pris 3390
Bar/Trykk (oppgitt) 150
Effekt W (oppgitt) 2300
Vekt kg 20
Slangelengde meter 9

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning