Interiør til barnerommet

Her shopper du interiør til barnerommet

Barnerom skal være som beboerne; fargerike og fulle av moro. Her finner du interiøret barna vil elske.

GI ROMMET ET LØFT: Netthandel gjør at utvalget øker betraktelig.
GI ROMMET ET LØFT: Netthandel gjør at utvalget øker betraktelig. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler
Publisert Oppdatert

Å innrede barnerom er ofte like utfordrende som det er morsomt. Å skape flotte og inspirerende omgivelser er krevende fordi barna vokser fort, og det som var tipp topp når man er 2 år, er kanskje ikke like kult når man er 8.

Løsningen er å lage et rom som kan vare noen år. Så kan man spe på med pynt som ikke er for dyr.

Hos disse butikkene finner du massevis av interiør og ting til barnerommet som både for foreldre og barn kan like.

1. Raun

I et hjørne av Raun, en møbel- og interiørbutikk som ligger på House of Oslo i Vika, finner man masse flott til barnas rom. Senger og småmøbler fra merkene Stokke og Sebra, i tillegg til fargerike og søte puter, gulvtepper og veggpynt.

FARGERIKT: Plakaten fra Notonthehighstreet og apekattknaggene fra Ting tilfører friske farger på barnerommet.
FARGERIKT: Plakaten fra Notonthehighstreet og apekattknaggene fra Ting tilfører friske farger på barnerommet. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

2. Pur Norsk

Pur Norsk er en butikk som rendyrker norsk design og ble faktisk nylig kåret til en av verdens fem beste interiørbutikker av det britiske magasinet Monocle. Om ikke spesielt tilegnet barnemøbler og interiør til barnerommet, så kan du likevel gjøre noen kule kjøp her, blant annet tøffe knagger til veggen.

3. H&M Home

Norges første H&M Home butikk åpnet for nesten ett år siden i Bogstadveien i Oslo. Her finner du lekre interiørprodukter til samme lommebokvennlige pris som klærne kjeden er kjent for har. Til barnerommet kan du blant annet plukke med deg mange søte putetrekk. Og alt kan også kjøpes gjennom nettbutikken.

4. Småting

MED LEK OG MORO: Barn vil ha rom som innbyr til lek og samvær.
MED LEK OG MORO: Barn vil ha rom som innbyr til lek og samvær. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Ting er en godteributikk for alle som elsker stæsj. Hos Småting, som ligger vegg-i-vegg, finner du alt du kan tenke deg, til barnerommet. Hva med kule puter fra Ferm Living? Eller en nattlampe som ser ut som en dinosaur?

5. Vitra

Vitra fører internasjonale designklassikere fra blant annet Charles & Ray Eames og Panton. Så ønsker du et snev av internasjonal design på podens rom, ja da bør du vurdere å ta turen innom Vitra. Hva med en ekte Panton stol i juniorstørrelse? Eller Eames' ikoniske gyngestol - perfekt til å lese god-natthistorier i.

6. Åhlens

Hos Åhlens finner du fine tekstiler til barnerommet, i tillegg til småoppbevaringsløsninger, bildelister, rammer til fargerik barnekunst og annet smånips som er med på å gjøre barnerommet hyggelig. Alt til en lommebokvennlig pris.

Nettbutikker med interiør til barn

Her er nettbutikkene du bør ta en titt på om du er på jakt etter interiør til barnerommet:

TIL STORE OG SMÅ: Det går an å finne farger og pynt som vil barna vil like å ha på rommene sine i årevis.
TIL STORE OG SMÅ: Det går an å finne farger og pynt som vil barna vil like å ha på rommene sine i årevis. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

8. Kinu

Nettbutikken Kinu har massevis av fargerik pynt småbarna vil elske å omgi seg med. Her finner du wallstickers, knagger og kleshengere, i tillegg til tekstiler til barnerommet i skikkelige gla-farger.

9. Sprell

Hos Sprell finner du mest leker, men også en del interiør til barnerommet. Butikkene og nettbutikken selger blant annet den populære Kili sengen som kan brukes fra barnet er baby og til det er en god del større. Puter og andre tekstiler kan du også finne her.

10. Hviit

Hos Hviit kan du kjøpe junior sengetøyet fra By Nord som er elsket av alle interiørgale mammaer- og hvem ville vel ikke likt å vokne opp blant ekorn og dådyr?

11. Kids Paradise

BARNEKUNST: Frisk opp veggene på barnerommet med kunst fra Epla og Favortisaker.se.
BARNEKUNST: Frisk opp veggene på barnerommet med kunst fra Epla og Favortisaker.se. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Hos Kids Paradise sier det seg selv at du vil finne det meste av det du trenger til barnerommet. Møbler, belysning, tepper, tekstiler og annen pynt, her er det bare å slå seg løs og la fantasien få utløp.

12. Etsy

Etsy er en enorm markedplass, og har du tid og tålmodighet, så kan du finne lassevis med flott, unik og hjemmelaget pynt til barnerommet her. Plakater, bilder, puter, wallstickers, ja nesten uansett hva du er på jakt etter når det gjelder dekor, så finner du det her.

13. Epla

Epla er den norske versjonen av Etsy. Her finner du også mye flott til barnerommet, spesielt mange fine bilder og annen veggpynt.

TIPS: Mange av disse kan gjøres personlig med ditt barns navn og for eksempel fødselsdato.

14. Not on the Highstreet

FORM OG FUNKSJON: Det er viktig å tenke både oppbevaring og organisjon når du innreder barnerommet. Her er det mange leker og klær som sloss om plassen.
FORM OG FUNKSJON: Det er viktig å tenke både oppbevaring og organisjon når du innreder barnerommet. Her er det mange leker og klær som sloss om plassen. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Not on the highstreet er også et stort nettmarked hvor du kan handle fra hundrevis av forskjellige selgere og "butikker". Her kjøper du massevis av fine ting til alt fra babyens første rom til tenåringshula. Spesielt flotte er de mange bildene og veggpynten med tøffe eller søte påskrifter.

OBS: Det er ikke alle selgere som sender til Norge, dette finner du informasjon om når du klikker deg inn på de forskjellige produktene.

15. Bodie and Fou

Bodie and Fou er et paradis for deg som ønsker et barnerom fyllt med moderne, kule og unike ting. Her kjøper du søte nattlamper, retrotapet og mange tøffe wallstickers.

16. Miss Muffet

Miss Muffet er nok en smart butikk å klikke seg inn på om det er møbler og pynt til barna du er på jakt etter. Her finner du det meste av det du trenger, inkludert tekstiler, gardiner og klistremerker til veggen.

17. Hay

Hos Hay selger de ikke typiske barnemøbler, men hvorfor ikke tenke litt utradisjonelt. Et tøft sidebord kan jo bli et praktisk nattbord. Og de flotte fargerike gulvteppene er perfekte på barnerommet.

18. Bolina

GUTT ELLER JENTE: Kule knagger fra Pur Norsk eller Blafre pute fra Småting vil nok falle i smak hos barna.
GUTT ELLER JENTE: Kule knagger fra Pur Norsk eller Blafre pute fra Småting vil nok falle i smak hos barna. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Bolina er et mekka for interiørfrelste mammaer, og selv om hovedfokus ikke er på pynt til barnerommet, så finnes det likevel noen godbiter du ikke vil gå glipp av i den populære nettbutikken. Søte puter formet som smådyr er alltid en hit, og det samme er penneholderen formet som en diger blyantspisser.

19. Finnish Design Shop

Finnish Design Shop finner du lekker skandinavisk design, metervis med Marimekko og ellers alt annet den design-frelste vil sette pris på. Hva med nye kule Marimekko gardiner på rommet til husets prinsesse? Eller en klatre/sitte stol av Eero Aarnio, formet som en hundevalp?

20. Designdelicatessen

Danske Designdelicatessen er et Mekka for alle som liker å omgi seg med kul design. Her finner du alt fra småting og pynt, til flotte lamper og småmøbler. Dette gjelder også stæsj til barnerommet. Tenåringen vil nok i allefall sette pris på kule innslag fra denne populære butikken.

21. Amazon

Nettbutikken Amazon er ikke bare bøker om du trodde det. Neida, her finner du også ting til bakemesteren, bursdagsfesten og barnerommet.

22. Rockett St George

Rockett St George kjøper du de aller tøffeste wallstickersene, mange kule bilder, lampene du ikke finner andre steder, i tillegg til masse annen småpynt. Her handler du til den urbane byboer - og barna deres.

23. Favoritsaker

Hos Favoritsaker finner du veggpynt i alle former og fasonger som vil passe perfekt på barnerommet. Her råder glade farger og leken design, som vil passe like godt hos babyen som hos tenåringssønnen. Fører merker som blant annet House Doctor og Isak.

24. Nordhjem

Danske Nordhjem bugner av fargerik pynt, også til barnerommet. I outlet shopen kan du gjøre noen flotte kupp, så her er det bare å følge med.

25. Mimi's Circus

SØTT SOM SUKKERTØY: Pastellfargede stoler fra Bodie and Fou kan være et søtt innslag på jenterommet. Det samme kan sengetøyet med bambi på fra Hviit.
SØTT SOM SUKKERTØY: Pastellfargede stoler fra Bodie and Fou kan være et søtt innslag på jenterommet. Det samme kan sengetøyet med bambi på fra Hviit. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Hos Mimi's Circus bugner det av glade farger, leken deisgn og massevis av søte innslag til barnerommet. Bilder til å pynte opp på veggen, eller fargerike vimpelrekker vil bli en vinner hos småprinsessene.

26. Babazar

Babazar er en norsk nettbutikk som har massevis av flotte barnemøbler. Her kan du blant annet kjøpe den populære Kili sengen, som er en reproduksjon av et dansk design fra 1940-tallet, og møbler fra det kjente merket Oliver Furniture.

27. Retrovilla

Retrovilla har lenge vært et must for interiørfrelste på shopping i København. Heldigvis har de også nettbutikk. Her kjøper du flotte tapeter i kul retrostil, eller fargerike knagger til å montere på veggen.

Les også:

Slik gjør du barnerommet om til en jungel

TIL SMÅFOLK: Barn elsker å omgi seg med farger, så disse vil passe flott på glade barnerom.
TIL SMÅFOLK: Barn elsker å omgi seg med farger, så disse vil passe flott på glade barnerom. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Gjør kule interiørkupp på BonyttBazar i dag

Her shopper du interiør i Oslo

Slik skjuler du graviditeten

BLÅTT OG RØDT: Denne wallstickeren vil holde kontroll på hvor mye småttingene vokser, mens den røde valpen er super å klatre på.
BLÅTT OG RØDT: Denne wallstickeren vil holde kontroll på hvor mye småttingene vokser, mens den røde valpen er super å klatre på. Foto: FOTO: Produsent/Forhandler

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning